Sojų kepsniai su pievagrybiais ir ferment. sūriu

Ingridientai:
1 pakelis sojų paplotėlių,
kiaulienos prieskonių,
200 g fermentinio sūrio,
3 kiaušiniai,
1 stiklinė miltų,
aliejaus kepimui.

Pievagrybių padažui:
100 g sviesto,
200 g grietinės,
1 svogūno galvutė,
2 šaukštai miltų,
12-15 pievagrybių,
maltų pipirų, druskos.
Gaminimas
Sojų paplotėlius 2 vai. pamerkiame į kiaulienos prieskoniais paskanintą verdantį vandenį. Tuomet juos nuspaudžiame, apvoliojame kiaušinio plakinyje ir miltuose. Apkepame aliejuje. Padažui svieste kepiname kubeliais supjaustytą svogūną ir griežinėliais supjaustytus pievagrybius. Paskaniname druska ir pipirais. Įmaišome miltus ir po truputį supilame grietinę. Sojų paplotėlius dedame į aliejumi pateptą skardąą, ant jų dedame padažo ir sutarkuoto fermentinio sūūrio. Kepame 150° C temperatūūros orkaitėje, kol iššsilydo ūsūris. Kepsnius patiekiame karšštus su vžžžirtais ryžiais beiš šviežiomis ar marinuotomis daržovėėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!