Šokoladinės bandelės su mango vaisiais

Ingridientai:
250 g paprastų kvietinių miltų,
4 šaukštai kakavos miltelių,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
250 g kapotų šviežių mango vaisių,
60 g pusiau saldaus (juodojo) šokolado gabaliukų,
2 kiaušiniai, lengvai suplakti,
250 g natūralaus jogurto,
100 g cukraus,
90 ml saulėgrąžų aliejaus,
125 g šokoladinio riešutinio užtepo.
Gaminimas
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite riebalais 12 bandelių formelių. Suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius į dubenį. Sudėkite mango vaisius ir šokolado gabaliukus ir gerai sumaišykite.

Dubenyje suplakite kiaušinius, jogurtą, cukrų ir aliejų iki vientisos masės. Suberkite miltų mišinį ir gerai sumaišykite. Į bandelių formeles sukrėskite pusę tešlos. Į kiekvieną formelę įdėkite riešutinio užtepo ir uždenkite likusios tešlos sluoksniu. Kepkite, kol gražiai pakils, 15-20 minučių. Šiek tiek atvėsinkite ir išverskite ant vielinių grotelių. Patiekite šiltas arba kambario temperatūros.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!