Šokoladiniai bučkiai

Ingridientai:
4 kiaušinių baltymai
1 žiupsnelis druskos
200g cukraus
2 valg. šaukštai kakavos
100g tarkuoto švelniai kartaus šokolado
Gaminimas
Kiaušinių baltymus su druska plakti, kol pasidarys labai tirštos putos, po to pamažu supilti cukrų. Po cukraus supilti kakavą ir tarkuotą šokoladą.
Skardą iškloti kepimo popieriumi ir dviem arbatiniais šaukšteliais į ją sudėti riešuto dydžio gumulėlius. Sausainius kepti apie pusę valandos vidurinėje lentynėlėje iš anksto įkaitintoje iki 150 C orkaitėje.

P.S. gaunasi tikrai skanūs sausainiukai, tiktai labai atsakingai tarkuokite šokoladą, nes jei per dideli ar per maži gabaliukai tai gali nelabai pavykt ;)
Beto, būkite atsargūs su viršūnėle kai imsite iš orkaitės - ji labai lengvai lūžta. (Patricija)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!