ŠOKOLADINIS TORTAS SU VARŠKĖS KREMU

Ingridientai:
Biskvitui:
100 g cukraus,
8 kiaušiniai,
220 g miltų,
60 g kakavos.

Kremui:
6 kiaušinių tryniai,
200 g cukraus,
50 g miltų,
11 pieno,
150 g sviesto,
200 g šokolado.

Varškės kremui:
500 g varškės,
30 g želatinos,
200 g grietinėlės,
200 g cukraus.
Gaminimas
Iš biskvitui skirtų produktų iškepame biskvitą. Ruošiame kremą: kiaušinio trynius ištriname su cukrumi, užplikome karštu pienu, pakaitiname, kol sutirštės. Sudedame šokoladą, masę atvėsiname ir, įdėję sviesto, gerai išmaišome. Ruošiame varškės kremą: želatiną išbrinkiname ir išlydome. Varškę ištriname, suberiame cukrų, supilame želatiną, sumaišome su išplakta grietinėle. Biskvitąą pertepame varšškės kremu, puoššiameš šokoladiniu kremu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!