Su agurkais ir pupelėmis troškinta aviena


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g avienos,
riebalų,
200 g svogūnų,
200 g pupelių,
200 g agurkų,
200 g pomidorų,
200 g grietinės,
druskos,
pipirų,
krapų.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Tada įberti druskos, pipirų, įpilti vandens ir troškinti. Vėliau sudėti supjaustytus svogūnus, pupeles, agurkus, pomidorus, dar pasūdyti, įdėti grietinės ir dar patroškinti. Paviršių pabarstyti krapais. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!