SUKTINUKAI SU SLUOKSNIUOTA TEŠLA

Ingridientai:
150 g kiaulienos faršo,
30 g kubeliais pjaustytų svogūnų,
50 g sluoksniuotos tešlos,
1/2 kiaušinio patepimui,
kiaulienos prieskonių,
juodųjų pipirų,
maltų rozmarinų,
malto cinamono.

Padažui:
1 skiltelė česnako,
1 šaukštas grietinės,
1 šaukštelis kečupo,
1/2 šaukštelio sojos padažo,
1 šaukštelis aliejaus.
Gaminimas
Į kiaulienos faršą sudedame svogūnų kubelius, suberiame prieskonius. Išmaišome ir padarome '' dešrelę'', kurią apsukame sluoksniuotos tešlos juostelėmis. Patepame kiaušinio plakiniu ir kepame 170 C temperatūroje 15 minučių. Tiekdami supjaustome.
Padažui: česnaką susmulkiname ir pakepiname aliejuje. Sudedame visus produktus ir maišydami užkaitiname iki virimo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!