Tigrinių krevečių šašlykai

Ingridientai:
120 g tigrinių krevečių,
2 česnako skiltelės,
1 raudona aitrioji paprika,
kiniškų prieskonių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 laimo sulčių,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Aitriąją papriką išvalome ir supjaustome taip pat.

Plokščiame nemetaliniame inde sumaišome česnaką, aitriąją papriką, prieskonius, alyvuogių aliejų ir laimo sultis. Pasūdome, pagardiname pipirais. Sudedame krevetes. Sumaišome ir pridengę marinuojame šaldytuve apie valandą.

8 medinius iešmelius mirkome šaltame vandenyje 20 minučių. Ant kiekvieno iešmelio susmeigiame po 4 krevetes. Kepame karščiausiu režimu įkaitintame grilyje po 2-3 minutes iš abiejų pusių, pašlakstydami marinatu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!