TIRŠTA ŽUVIENĖ

Ingridientai:
2 lynų galvos,
3 bulvės,
2 morkos,
1 svogūnas,
3 šaukštai konservuotų kukurūzų,
1 aitrioji maža paprika,
1 saldžioji raudona paprika,
1 šaukštas manų kruopų,
mėgstamų prieskonių,
laurų lapų.
Gaminimas
Lynų galvas išvirti 0,5 l vandens apie 20 min. Po to jas išimti. įpilti dar tiek pat vandens ir sudeti supjaustytas bulves, svogūnus, kukurūzus bei paprikas. Po 10 min. įberti manų kruopų (dėl tirštumo), o žuvienei baigiant virti - prieskonius. Tada uždengti dangčiu ir 1 min. dar palaikyti. Tai tiršta, soti, kvapni, skani žuvienė - ji ypač sušildo ir pasotina lietingą šaltą dieną.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

vilma 2009-06-15 14:37:33
nemnem kaip skanu lavai pasaka