Triguba žuvienė


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

4 asmenims

1,5 kg ešeriukų
2-3 bulvės
Druskos
Krapų
Karčiųjų juodųjų pipirų

Gaminimas:
Ešeriukus padaliname į dvi dalis. Išvalome tik vidurius (žvynus ir galvą paliekame). Vieną žuvies dalį išverdame 2 litruose vandens. Druskos dedame pagal skonį. Išvirusią žuvį išmetame. Sultinį perkošiame per tankų sietelį. Į sultinį sudedame gerai išvalytos 0,5 kg žuvies gabaliukus, kubeliais supjaustytas bulves, krapų, juodųjų pipirų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!