Troškinta aviena su bulvėmis


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
120 g avienos,
100 g šviežių pomidorų,
100 g bulvių,
40 g morkų,
25 g svogūnų,
25 g pomidorų tyrės,
15 g lydyto lajaus,
druskos, žalumynų.
Gaminimas:
Avieną supjaustykite 10 – 15 gramų gabalėliais, morkas – 1 cm kubeliais, o svogūnus – skiltelėmis. Į įkaitintą keptuvę dėkite mėsą ir apkepinkite. Kai mėsa apgels, sudėkite morkas, kiek vėliau – svogūnus ir apkepinkite. Vėliau sudėkite pomidorų tyrės, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 15 – 20 minučių. Tada sudėkite nedideliais kubeliais supjaustytas bulves ir troškinkite toliau, kol mėsa suminkštės. Patiekdami valgyti apibarstykite žalumynais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!