Troškinta jautiena su svogūnais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
160 g jautienos,
120 g svogūnų,
100 g sultinio,
15 g sviesto,
5 g acto,
10 g vyno,
5 g miltų,
lauro lapelių,
kalendrų,
nemaltų pipirų,
druskos, maltų pipirų,
žalumynų.
Gaminimas:
Jautieną supjaustykite gabalais, išmuškite, pabarstykite druska ir apkepinkite ant sviesto. Svogūnus supjaustykite 1 cm griežinėliais ir išklokite jais troškinimo indą. Užpilkite sultiniu, suberkite prieskonius, sviestą ir viską gerai ištroškinkite. Tada supilkite vyną, actą, pakepintus miltus ir viską užvirinkite. Patiekdami valgyti svogūnus dėkite ant mėsos, užpilkite padažu, papuoškite žalumynais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!