Užkandėlė tešloje

Ingridientai:
8 krabų lazdelės,
4 nedidelės jaunos morkos,
8 vidutinio dydžio pievagrybiai,
2 svogūnai,
nedidelis brokolis,
nedidelė cukinija,
100g. miltų,
šaukštas sirupo,
80g. bulvių krakmolo,
3 kiaušiniai,
125ml. alaus,
citrinų sulčių,
druskos,
aliejaus virti.
Gaminimas
Pievagrybius nuvalome ir apšlakstome citrinų sultimis. Brokolius nuplauname, nuvalome ir išskirstome žiedynais. Morkas nuskutame ir gerai nuplauname. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais, cukiniją - griežinėliais. Brokolius, cukinijos griežinėlius ir morkas blanširuojame verdančiame pasūdytame vandenyje, išgriebiame, perliejame šaltu vandeniu. Daržoves, grybus ir krabų lazdeles apvoliojame 2 šaukštuose miltų. Likusius miltus sumaišome su krakmolu, kiaušinių tryniais, alumi ir sirupu. Kiaušinių baltymus išplakame su druska ir atsargiai įmaišome į tešlą. Paruoštus daržovių gabalėlius, grybus, krabų lazdeles pamirkome tešloje ir verdame įkaitintame aliejuje.

Gaminimo laikas: 30min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!