VAISIŲ CUKRINUKAI ( CUKATOS)

Ingridientai:
---
Gaminimas
Nulupę apelsinų ar citrinų žieveles, pamerkite į šaltą vandenį ir mirkykite porą dienų, kasdien pakeisdami vandenį. Po to užpilkite šviežių šaltų vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Pasverkite. 250g žievelių imkite 250g cukraus ir 1/2 stiklinės vandens. Vandenį užvirkite, supilkite cukrų ir pavirkite kelias minutes, kol šis ištirps. Tada suberkite žieveles ir virkite ant mažos ugnies, kol taps permatomos, o sirupas tįs. Prieš vartodami žieveles išgriebkit iš sirupo ir nuvarvinkite sietelyje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!