Varškės apkepas su žemuogėm

Ingridientai:
500g. naminės varškės,
125g. manų kruopų,
3 kiaušiniai,
150g. smulkaus cukraus,
5 stiklinės šviežių žemuogių,
pakelis vanilinio cukraus pudros,
kepimo miltelių,
po žiupsnelį tarkuotų apelsino ir citrinos žievelių.
Gaminimas
Kiaušinių trynius išsukti iki baltumo su cukrumi, citrinų bei apelsinų žievelėmis. Sukrėsti varškę, suberti manų kruopas, kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišyti. Suberti paruoštas žemuoges. Atsargiai pamaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų. Įmaišyti į varškės kremą. Paruoštą tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Kepti 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje gerą pusvalandį. Tiekiant į stalą, pabarstyti vanilinio cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!