Veršiena agrastų padaže

Ingridientai:
1,2 kg veršio krūtinėlės su kaulais,
80 g sviesto,
druskos,
pipirų,
2 šaukštai cukraus,
truputis cinamono,
350 g neprinokusių agrastų,
1/4l. vandens,
4 tryniai.
Gaminimas
Krūtinėlę įtrinti pipirais ir druska, apkepti svieste. Pakepinti kartu su agrastais. Suberti cukrų, cinamoną, supilti vandeni. Troškinti 175 laipsnių temperatūroje, kol suminkštės. Krūtinėlę išimti, pašalinti kaulus, mėsą pastatyti šiltai. Padažą pertrinti per sietelį, įberti druskos ir pipirų. Į padažą sudėti trynius. Mėsą supjaustyti ir užpilti padažu. Valgyti su bulvių koše.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!