Veršienos kepsnys su vaisiais

Ingridientai:
800 g veršienos sprandinės,
1-2 svogūnai,
1 obuolys,
1 morka,
75 g razinų,
3 šaukštai kečupo (neaštraus),
1 šaukštas majonezo,
2-3 malti gvazdikėliai,
1/2 šaukšto malto cinamono,
druskos, pipirų,
aliejaus.

Gaminimas
Sprandinę supjaustome taip, kad gautume kuo didesnį mėsos lakštą vyniotiniui. Mėsą pamušame, pabarstome prieskoniais, užtepame 2 šaukštus kečupo, suvyniojame ir laikome šaltai per naktį.
Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą
svogūną, morką, kiek vėliau suberiame
razinas. Į atvėsusį įdarą įmaišome po šaukštą
kečupo ir majonezo. Įdarą dedame ant mėsos, susukame vyniotinį, jį apvyniojame marle, užrišame
galus, vyniotinįį surišame siūlu ir kepame orkaitėje apie 1,5 vai.
Patiekiame su konservuotais persikais, kiviais, bananais, bruknių uogiene. Tinka ryžžiai.
(Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!