Veršienos suktinukai


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g veršienos,
druskos,
pipirų,
100 g sviesto,
2 šaukštai petražolės lapelių,
stiklinė sultinio,
riebalų,
2 šaukšteliai miltų,
0,5 stiklinės grietinės,
krapų.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska ir pipirais. Sviestą išsukti su krapais. Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėti po sviesto gabalėlį, susukti ir surišti siūlu. Suktinukus pakepinti, o vėliau patroškinti 15 minučių. Pagaminti padažą iš mėsos sultinio, miltų ir grietinės. Juo apipilti mėsą. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!