Veršienos suktinukai su alyvomis


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

Produktai 4 porcijoms: 

8 ploni veršienos eskalopai
8 griežinėliai rūkyto kumpio
1 pusžiedžiais supjaustytas svogūnas
100 g žaliųjų alyvų
100 g juodųjų alyvų
400 g šviežių pomidorų be odelės
1 stiklinė sauso baltojo vyno
4 šaukštai alyvų aliejaus
l šaukštelis smulkintų bazilikų
1 šaukštas mairūnų
l šaukštas čiobrelių
Maltų pipirų, druskos
(virtuvinio siūlo)

Gaminimas:
1. Ant kiekvieno veršienos eskalopo dedame pusiau sulenktą kumpio gabalėlį. Suktinuką susukame ir surišame virtuviniu siūlu. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame veršienos suktinukus su svogūnais. Pagardiname čiobreliais ir mairūnais, druska ir pipirais. Suberiame kubeliais pjaustytus pomidorus, supilame vyną ir troškiname 45 min. Sudėję alyvas troškiname dar 15 min.
2. Nupjauname siūlą, kuriuo buvo surišti suktinukai. Į lėkštes dedame po 2 veršienos suktinukus, užpilame padažu ir pabarstome smulkintais bazilikais

Emma Kingsgarden
Kiekvieno skoniui
Gardūs patiekalai Jūsų svečiams

http://www.sanitex.lt

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!