Virta mėsa su grybais ir agurkais


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
300 g virtos jautienos,
150 g grybų,
3 marinuoti agurkai,
svogūnas,
petražolių lapelių,
0,5 stiklinės aliejaus,
2 šaukštai acto,
druskos,
cukraus,
0,5 šaukštelio garstyčių.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti. Ant jos uždėti supjaustytus grybus, agurkus, svogūną, petražoles. Užpilti aliejumi, išplaktu su prieskoniais. Mėsą atšaldyti. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!