Virtas karšis (supjaustytas)

Ingridientai:
1 kg karšio,
prieskonių (pipirų, lauro lapelis, gvazdikėlių),
prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, salieras, petražolė),
1 citrina,
druskos,
1/2 stiklinės tarkuotų krienų,
2 šaukštai grietinės,
kietai virtas kiaušinis.
Gaminimas
Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis ir palaikomas pušy valandos. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu ir užvirinami, į juos sudedami žuvies gabalai ir ant mažos ugnies verdama 15 min.

Išvirto karšio gabalai dedami į pašildytą pusdubenį, apdedami tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomi kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie jo duodama bulvių, ryžių ar žirnių košės, žalių daržovių salotų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!