VIRTOS KIAULIŲ KOJOS

Ingridientai:
2 kg kiaulių kojų.
Sūrymui:
2,5 l vandens,
25 g cukraus,
25 g kadagio uogų,
300 g druskos.
Gaminimas
Vandenį užvirinti, ištirpinti druską, cukrų, suberti sutrintas kadagio uogas. Tada nuimti nuo ugnies ir ataušinti.
Kiaulių kojas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti sūrymu. Taip laikyti 5 dienas šaltoje patalpoje arba šaldytuve. Po to kojas išgriebti ir sudėti į verdantį vandenį, virti ant silpnos ugnies. Išėmus ataušinti arba patiekti karštas prie alaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

online 2009-12-28 11:46:31
suzinojau daug