VIŠČIUKAS SU APELSINAIS

Ingridientai:
6 viščiukų šlaunelės
2 citrinos
2 apelsinai
šviežio imbiero
1 šaukštelis maltų raudonųjų pipirų
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis druskos

Gaminimas
Išspauskite į medų citrinų ir apelsinų sultis. Įdėkite susmulkintą imbierą ir likusius prieskonius. Šiuo mišinių apipilkite viščiukų šlauneles ir valandai palikite mėsą vėsioje vietoje. Praėjus valandai šlauneles kepame apie pusvalandį 250C temperatūroje. Šlaunelės patiekiamos su ryžiais ir apelsinu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!