Viščiukas su ryžiais

Ingridientai:
2 viščiukai,
80 g sviesto,
80 g kiaulienos kumpio,
4 skiltelės česnako,
2 svogūnai,
40 g pomidorų padažo,
120 ml baltojo vyno,
160 g ryžių,
80 g sūrio,
5 g maltų raudonųjų pipirų.
Gaminimas
Viščiukus įtrinti česnaku, pabarstyti druska, supjaustyti gabaliukais. Kiaulieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Viščiuko gabaliukus ir kiaulieną sudėti į keptuvę ir svieste apkepti. Įdėti smulkiai pjaustytą svogūną, pomidorų padažą, įpilti baltojo vyno ir sultinio, apibarstyti pipirais, išmaišyti. Troškinti ant silpnos ugnies. Ne visai išvirusius viščiuko gabaliukus, nuplautus ryžius išdėti į skardą, aplieti sultiniu, kuriame mėsa troškinosi ir kepti orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!