Višta su česnakais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1 višta
2.1 galvutė česnako
3.100 g baltojo vyno,
vištienos prieskonių, druskos
4.50 g sviesto
šviežių rozmarinų
Gaminimas:
Vištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, smulkintais rozmarinais, česnaku ir palaikome 2 - 3 valandas. Tada į skardą įpilame vyno, ant vištos užtepame sviesto ir, uždengę folija, kad kuo mažiau kepimo skysčio išgaruotų, kepame.
Jei kepimo skystis išgaruoja, į skardą dar įpilame vyno ar vandens. Baigiant kepti foliją nuimame ir vištą apskrudiname. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!