Vištienos kremas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

700 g virtos vištienos,
70 g sviesto,
0,5 stiklinės raudonojo vyno,
0,5 litro grietinėlės,
10 g želatinos,
muskato riešuto,
pipirų, druskos,
0,5 litro sultinio drebučiams.

Gaminimas:

Vištieną ištrinkite prieskoniais ir tris kartus gerai permalkite. Masę pasūdykite, supilkite vyną, prieskonius ir gerai išsukite. Į sultinį supilkite išmirkytą želatiną. Stingstančius drebučius sumaišykite su mėsos mase ir išplakta grietinėle. Kremą sukrėskite į formą ir laikykite šaltai, kad sutingtų. Išverskite viską į lėkštę ir dekoruokite konservuotais vaisiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!