VIŠTIENOS KUKULIAI

Ingridientai:
0,5 kg vištienos
2-3 riekelės pyrago
pusė stiklinės pieno
šaukštas sviesto
kiaušinis
pusė stiklinės grietinės arba grietinėlės
prieskonių
druskos
prieskoninų daržovių
stiklinė svogūnų padažo

Gaminimas
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, imušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, sviestas, pasūdoma, gerai išmaišoma ir jei masė tiršta, atskiedžiama grietinėle. Daromi vydutinio dydžio kukuliai ir verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais bei prieskoninėmis daržovėmis.
Kukuliai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu, apibarstyti supjaustytais petražolių lapeliais ar džiūvėsėliais. Bulvių košė ar troškintos morkos duodamos atskirai arba gražžiai sudėliojamos to paties pusdubenio pakraššččiuose. Svogūūnų arba kitas koks ššvelnus baltasžžis padažas duodamas padažinėėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!