Žuvienė su raugintais agurkais

Ingridientai:
(2 porcijos)

200 g karpio,
75 g raugintų agurkų,
75 g svogūnų,
30 g pievagrybių,
pipirų grūdelių,
laurų lapas,
druskos,
1l vandens.

Gaminimas
•Į verdantį vandeni sudedame į 4 dalis supjaustytus grybus, po keleto minučių žuvies gabalus ir verdame ant silpnos ugnies. Po 10 min. sudedame susmulkintą svogūną, nuluptus ir kubeliais supjaustytus agurkus, įdedame keletą pipiru grūdelių, laurų lapą, druskos. Sriuba verdame dar 20 min.
•Patiekdami galime papuošti susmulkintais krapais.
(.)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!