6 rezultatų ieškant "karameliniai"

Karameliniai riešutai

Su prieskoniais sumaišytą cukrų sudėti į nedidelį puodą ir visą laiką maišant kaitinti, kol ims tirpti ir pavirs į skystį. Tada suberti riešutus ir toliau maišyti, kol jie pasidengs ištirpusiu cukrumi. Gerai išmaišius, puodą nukelti nuo ugnies ir riešutus išimti ant lėkštės, ..

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai apelsinai

1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukrų suberiame į didelį puodą, nustatome mažą kaitrą ir maišydami kaitiname, kol cukrus pradeda tirpti, užverda ir virsta aukso spalvos karamele. Nukaičiame. 3. Į skardą įdedame..

Recepto vertinimas: 0

Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)

Paruošti maždaug 25 х 25 cm formą. Būtinai iškloti popieriumi arba folija. Persijoti miltus sumaišyti su cukrumi. Šaltą sviestą sutarkuoti į miltus ir pirštais sutrupinti. Trupinius išberti į formą, prispausti. Lengvai apkepti maždaug 15 minučių – kol pagels. Varškės slu..

Recepto vertinimas: 5

KARAMELINIAI OBUOLIAI

Razinas apslakstome romu ir paliekame 1 vai., kad isigertu. Obuolius nulupame ir supjaustome ketvirciais. Sviesta istirpiname keptuveje, sudedame obuolius ir kepame apie 10 min. ant vidutines ugnies, vis pakratydami. Kad nesutrintumeme obuoliu i kose, nemaisykite ju saukstu. Baigiant kepti, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai saldainiai

I puoda supilti cukru ir vandeni. Virti kol paruduos. Tada ant folgos sudeti dantu krapstukus ir ant ju supilti cukraus mase. Palaukti kol sustinks. (jurgis)..

Recepto vertinimas: 4

Degantys karameliniai lietiniai

Nulupkite apelsino žievelę. Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustyti skilteles, palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsinų likučių į indelį išspauskite sultis. Lietinius sulenkite per pusę ir dar kartą per pusę (gausite trikampio formos lietinius). Juos gausiai apib..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: karameliniai