Žuvis su varškės padažu


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

600g. žuvies
100 g. varškės sūrio
1 valgomas šaukštas grietinės
1 citrina
30 g. sviesto arba margarino
1 valgomas šaukštas pyrago džiuvėsėlių
druska
pipirai
aliejus

Padažui :

150 g. pieno
30 g. miltų
150 g. grietinėlės
40 g. sviesto
50 g. fermentinio sūrio
druska
balti malti pipirai
kvapai

Gaminimas:

Žuvies filė ištrinti druska ir pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis.

Sūrį ištrinti su grietine ir plonai patepti kiekvieną filė gabaliuką.Po to filė gabaliukus susukti, kad įdaras būtų viduje, ir susmeigti smeigtukais.

Į karščiui atsparų indą įpilti truputį aliejaus, sudėti žuvies porcijas, pbarstyti pyrago džiuvėsėliais, ant viršaus sudėti gabaliukus sviesto. Kepti 20 min.

Keptuvėje išlydyti sviestą, suberti miltus ir truputį pakepti. Po to supilti pieną, grietinėlę ir viską maišant užvirinti. Sudėti sutarkuotą fermentinį sūrį, druską ir pipirus, kvapus. Viską pavirti 3 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!