25 rezultatų ieškant "apelsinas"

Smagurių salotos

Žuvį supjaustyti. Iš apelsino išskobti minkštimą ir supjaustyti. Obuolius supjaustyti ir sumaišyti su žuvimi bei apelsinu. Paruošti padažą: sumaišyti grietinę, majonezą, citrinos sultis, žalumynus ir prieskonius. Salotas apipilti padažu ir išmaišyti. Palaikyti šaldytuve 30 minuč..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškos ryžių salotos

Jautieną išvirti pasūdytame vandenyje arba iškepti. Ryžius išplauti ir išvirti, tada suversti į kiaurasamtį ir perlieti šaltu vandeniu. Paskiau gerai ištrinkite kiaušinio trynį su garstyčiomis, cukrumi, actu ir druska. Tada plakdami pilame aliejų labai maža srovele. Turi gautis vien..

Recepto vertinimas: 0

Margosios salotos su grybais

Sūrį, dešrą, apelsiną, obuolį, pomidorą supjaustyti norimo dydžio gabaliukais ar šiaudeliais ir salotinėje sumaišyti su grybais. Grietinę sumaišyti su druska, kitokiais norimais prieskoniais ir užpilti ant salotų. Papuošti petražolės šakele. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių saldainiai

Nulupti obuoliai smulkiai supjaustomi, užpilami keliais šaukštais vandens, citrinos ir apelsino sultimis, sudedamas cukrus, tarkuotos citrinos ir apelsino žievelės ir maišant verdama, kol sutirštėja (apie 30 minučių). Išvirusi masė sumaišoma su kapotais riešutais ir užtepama ant vafl..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis pieno kokteilis

Nulupti apelsiną, supjaustyti gabaliukais ir sumaišyti su pienu ir medumi. Įpilti greipfrutų sultis. Plakti mikseriu su grūstais ledais 1 minutę. Prieš geriant perkošti. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 4

Tortas mamai

Trynius atskirkite nuo baltymų ir išplakite plakikliu kartu su cukrumi. Atskirai išplakite baltymus iki standžių putų. Viską sukrėskite į vieną indą, suberkite miltus ir atsargiai išmaišykite. Torto formą išklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite sviestu ir išlėto supilkite te..

Recepto vertinimas: 3

Ant iešmo kepta vištiena su daržovėmis

Paukštieną kartu su kaulais supjaustyti gabalais, įtrinti druska ir citrinos sultymis ir palaikyti 30 minučių šaltai. Mėsą suverti ant iešmo ir kepti retkarčiais palaistant ištirpinto sviesto ir supjaustytų žalumynų mišiniu. Kai mėsa iškeps, ant kiekvieno iešmo užmaui obuolio arb..

Recepto vertinimas: 5

Kokteilis "Karambulo"

Į taurę įdėti ledo gabaliuką, supilti visus gėrimus ir sumaišyti. Taurės kraštą papuošti apelsinu (puse griežinėlio). Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Citrusinis balzamas

Visus komponentus gerai suplakti. ..

Recepto vertinimas: 0

Šašlykai su apelsinais

Avieną supjaustome kubeliais, sudedame į dubenį, sumaišome su kečupu ir valandą marinuojame. Kopūstą smulkiai supjaustome. Salotas suplėšome stambiais gabalėliais, svogūnų laiškus -5 cm ilgio gabalėliais. Apelsiną nulupame, suskirstame skiltelėmis. Kiekvieną perpjauname per p..

Recepto vertinimas: 0

"Rojaus" pyragas

Baltymus atskirkite nuo trynių. Du baltymus išplakite iki standumo. Kitus galite užšaldyti šaldymo kameroje ir prireikus iš jų gaminti kitokius desertus. Visus trynius sukite su cukrumi, kol masė taps puri. Apelsiną nuplaukite ir nutarkuokite geltonąjį žievės sluoksnį. Sviestą..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai varškės paplotėliai

Per sietelį pertrintą varškę sudėkite į plakimo indą. (muškite kiaušinius, suberkite miltus, 2 šaukštus cukraus pudros. Išplakę vientisą masę, dėkite į šaldytuvą. Iš atšaldytos masės suformuokite stambų ritinėlį ir supjaustykite maždaug 2 cm storio gabalėliais. Apkepkite..

Recepto vertinimas: 0

Manų - apelsinų apkepas

Manų kruopas užpilkite stikline pieno ir pusvalandį pabrinkykite. Maišydama supilkite likusį pieną ir toliau maišydama apie 5 minutes virkite ant silpnos ugnies. Kai košė sutirštės, nukelkite nuo ugnies ir palikite, kad atvėstų. Į atvėsusią košę įmaišykite virš garų su cu..

Recepto vertinimas: 0

Aštrios meliono salotos

Didįjį melioną perpjaukite išilgai pusiau. Išskobkite sėklas ir išmeskite. Kiekvieną puselę supjaustykite į tris pailgas skiltis. Nupjaukite minkštimą nuo žievės ir supjaustykite 2,5 cm gabalėliais, nesuardydami skilties formos. Gabalėlius pastūmėkite į šalis, kad atrodytų įd..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su apelsinais ir braškėmis

Į dubenį persijojame miltus su žiupsneliu druskos. Viduryje padarome duobutę, į ją įmušame kiaušinį ir įpilame 150 ml pieno. Pamažu maišydami supilame likusį pieną. Pridengiame ir paliekame 30 minučių pastovėti. Iškepame blynus. Nupjauname apelsino žievelę ir baltą plėve..

Recepto vertinimas: 0

Uogos ir vaisiai su plakta grietinėle

Į grietinėlę suberiame cukrų, supilame citrinos sultis ir išplakame. Pastatę dubenėlį virš garų, ištirpiname šokoladą. Galima įpilti kelis lašus cukraus sirupo ar vandens. Apelsiną nuplauname ir supjaustome griežinėliais. Visus komponentus sudedame į desertinę lėkštę. Apibar..

Recepto vertinimas: 0

Ledų, jogurto ir vaisių desertas

Apelsiną nulupkite ir padalinkite į skilteles, pasistenkite, kad neliktų sėklų. Nulupkite ir riekelėmis supjaustykite ananasą. Vaisių gabaliukus dėkite į desertines taures, apipilkite jogurtu. Mėlynes nuplaukite ir nusausinkite, užberkite ant jogurto. Dėkite po porą šaukštų abiej..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų tortas

Išminkykite visus produktus, skirtus trapiai tešlai (išskyrus apelsinų džemą). Tešlą suspauskite į rutulį, suvyniokite į foliją ir mažiausiai 30 min. laikykite šaldytuve. Tada iškočiokite apskritą lakštą ir įklokite į 26 cm skersmens tortinę. Tešlą prieš kepdami subadykit..

Recepto vertinimas: 0

Karštas aviečių kokteilis

Atrinkite 30 gražesnių aviečių ir suverkite jas ant 6 medinių pagaliukų. Sudėkite į šaldiklį. Likusias avietes pertrinkite per sietelį (jei šaldytos- pirmiausia atšildykite) ir masę po lygiai padalinkite į 6 dalis bei sudėkite į stiklines. Į kiekvieną jų įpilkite po šaukštą..

Recepto vertinimas: 0

TRŪKAŽOLIŲ SALOTOS

Nuskabomi blogi virsutiniai trukazoliu lapai, guzeles nuplaunamos, nuvarvinamos ir supjaustomos 1 cm plocio juostelemis. Apelsinas nulupamas, isskirstomas skiltelemis, nuneriamos pleveles, isimamos seklos. Kiausiniai nulupami ir supjaustomi kubeliais. Jogurtas suplakamas su grietine, druska ir papri..

Recepto vertinimas: 0

Gėrimas ''Vasaros gaiva''

Sumaisome atsaldytas sultis, vermuta ir mineralini vandeni. Isspaudziame citrinusultis ir supilame i gerima. Gerima supilstome i asocius, sudedame ledo kubelius ir papuosiame vaisiu griezineliais...

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška vištiena

Isverdam vista, nulupam odele. Mesa atskiriam nuo kaulu. Keptuveje apkepam - morka, svoguna, cesnako skilteles, paprikas, apelsina ir kivi, pries tai aisku viska susipjauste... Dedam pagal skoni prieskonius, susmulkinta vistiena, grietine ir sviesta ir patroskinam.SKANAUS (violeta)..

Recepto vertinimas: 0

Skani košė

Isvirti paprasta aviziniu dripsniu kose su cukrumi. Kose papuosti vaisiai ir patiekti silta su apelsinu sultimis. Skanaus. (austeja)..

Recepto vertinimas: 1

Degantys karameliniai lietiniai

Nulupkite apelsino žievelę. Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustyti skilteles, palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsinų likučių į indelį išspauskite sultis. Lietinius sulenkite per pusę ir dar kartą per pusę (gausite trikampio formos lietinius). Juos gausiai apib..

Recepto vertinimas: 4

Varškės pyragas

1mame maišyme tiesiog visus ingridientus sumaišyti. galite mėginti įdėti ir pvz džiovintų vaisių. 2-rame maišyme sviestą sutarkuoti, tada sudėti cukrų, miltus, kepimo miltelius, ir viska išmaišyti (tešla išeis tokiais gabaliukais). Įkaitintą keptuvę ištepti riebalais, ir dėti sl..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: apelsinas