25 rezultatų ieškant "apvirti"

Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao

Gerai sumaišyti prieskonius, tada pridėti vieną šaukštą aliejaus ir dar kartą sumaišyti. Išmaišyti padažą, kuris bus naudojamas vėliau. Išgliaudyti graikinius riešutus ir apvirti karštame vandenyje (1 minutę), nusausinti. Užkaitinti pusę litro vandens, įberti šaukštą druskos ..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su burokėliais

Brokolius apvirti vandenyje (pasūdytame). išėmus nuvarvinti ir sutrinti plaktuvu/šakute, suberti miltus, supilti kefyrą, išmaišyti, įmušti kiaušinį. Jeigu tešla labai tiršta - įpilti vandens, pasūdyti ir kepti blynus. ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių balandėliai

Bulves ir morkas stambiai sutarkuoti, susmulkinti svogūną ir salierą. Ryžius apvirti, užpilti šaltu vandeniu ir nusunkti. Viską sudėti į indą su pašildytu aliejumi ir truputį pakepinti. Kopūsto lapus nuplikyti verdančiu .Paruoštą daržovių masę dėkite ant kopūstlapių ir darykit..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais

Grybus supjaustyti ir apvirti. Supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti keptuvėje su sviestu. Grybus paskaninti pipirais, cukrumi, pasūdyti ir supylus sultinį troškinti apie 40 minučių. Baigiant troškinti įdėti grietinės. Kopūstus apvirti pasaldintame, pasūdytame ir parūgštintame va..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su Savojos kopūstu

Savojos kopūsto lapus (viršutinius, kurie gražesni) reikia apvirti pasūdytame vandenyje dideliame puode. Atskirai išvirti ryžius. Paprikas ir cukiniją supjaustyti šiaudeliais, o svogūną - smulkiai. Daržoves apkepinti įkaitintame aliejuje, sumaišyti su ryžiais ir pagard..

Recepto vertinimas: 2

Balandėliai su varške

Į išvirtą birią ryžių košę sudėti trintą varškę, jmušti kiaušinį, įberti druskos ir cukraus. Supilti grietinę ir išmaišyti. Kopūsto gūžę apvirti pasūdytame vandenyje. Ant kiekvieno kopūsto lapo uždėti paruošto įdaro, suvynioti, pavolioti miltuose ir pakepinti..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su bulvių įdaru

Kopūstų lapus apvirti. Išvirtas bulves sugrūsti, šoninę ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti nusunktą morkų tarkį, pagardinti prieskoniais, pasūdyti. Viską gerai išmaišyti, dėti ant kopūsto lapo, formuoti balandėlius ir 25-30 minučių troškinti vandenyje, kuriame ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies užkepėlė

Žuvį supjaustyti gabalėliais. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Ryžius apvirti. Porus supjaustyti žiedeliais . Sūrį sutarkuoti. Žuvį pabarstyti žuvies prieskoniais. Kepimo indą sutepti alyvų aliejumi ir pabarstyti trupiniais. Dėti sluoksniais: morkos, žuvis , porai , ryži..

Recepto vertinimas: 4

Apkeptos sparaginės pupelės

Verdant sumaišykite kiaušinių trynius su baltymais, įberkite druskos, pipirų ir 30g. sviesto. Ungurį supjaustykite gabaliukais. Nuo kiekvieno nulupkite odą ir išimkite stuburinę ašaką. Duoną aptepkite sviestu, ungurio gabaliuku uždenkite dalį duonos riekelės, o ant kitos dalies užd..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis

Moliūgus, bulves ir morką supjaustyti. Nedideliame pasūdyto vandens kiekyje apvirti morką, po to sudėti bulves ir moliūgą. Virti, kol suminkštės. Išvirus užbalinti pienu ir įdėti sviesto. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Baravykai grietinėje

Baravykus apvalyti ir apvirti. Į keptuvę įpilti 1 stiklinę grietinės, sudėti nusausintus baravykus, grieižinėliais supjaustyti svogūnus, druską, viską uždengti ir troškinti 5-10 min. Patiekiant užbarstyti krapų ar petražolių susmulkintų lapelių. Skanu valgyti su ..

Recepto vertinimas: 0

Varške įdarytos bulvės

Bulves su lupenomis apvirti pasūdytame vandenyje, nulupti, isskobti vidų. Varskę, piene ismirkytą pyragą, kiausinius, druską ir pipirus sumaisyti, gauta mase įdaryti bulves, apibarstyti sūriu ir kepti orkaitėje, kol apskrus. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių ir cukinijos apkepas

Bulves supjaustyti griežinėliais, apvirti, nusunkti, pabarstyti pipirais. Cukiniją nulupti, supjaustyti griežinėliais. Kapotą česnaką sumaisyti su varskės sūriu. Į riebalais isteptą skardą dėti sluoksnį bulvių, ant jų - cukinijų, sūrį su česnaku ir t.t. Paskutinis sluoksnis - bu..

Recepto vertinimas: 5

"Musaka"

Smulkiai supjaustytus svogūnus kepti riebaluose, kol jie pasidarys "stikliniai". Sudėti mėsą, dar truputį pakepinti. Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, apvirti vandenyje. Ištepti riebalais troškintuvą, sudėti sluoksniais bulves ir mėsą, įberti druskos, paprikos (pirm..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškai ruoštos bulvės

Iš krakmolo, trynių ir pieno užmaišyti tešlą (kaip lietiniams). Išmaišyti su plaktais baltymais. Nuskustas, nuplautas bulves supjaustyti griežinėliais, 5 min. apvirti vandenyje, nusunkti. Bulvių griežinėlius pamirkyti tešloje ir kepti įkaitintuose riebaluose. Patiekiamos su daržov..

Recepto vertinimas: 0

Užkepti žiediniai kopūstai

Žiedinius kopūstus susmulkinti, apvirti sūditame vandenyje 5-7 min. Nukošti, išberti į kepimo indą. Pabarstyti prieskoniais pagal skonį, įdėti kelis nedidelius gabalėlius sviesto, užpilti grietinėle, kad semtų 1/3 kopūstų ir gausiai pabarstyti tarkuotu sūriu. Kepti orkaitėje tol,..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai žalumynų drebučiuose

Kiaušinius išvirti pusiau minkštai, nulupti, perpjauti per pusę. Morkas ir salierus 3-4 min. apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti, leisti apdžiūti. Sultinį su svogūnu, gvazdikėliu, druska ir pipirais pavirinti maždaug 10-15 min, ant silpnos ugnies. Supilti į jį šaltame vandenyje i..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstienė su pupelėmis

Pupeles 5-8val. užmerkti ir apvirti. Iš kaulų paruošti sultinį. Raugintus kopūstus užpilti trupučiu sultinio, įdėti pomidorų padažo, taukų, susmulkintą morką ir pamaišant 1,5val. troškinti. Į verdantį sultinį sudėti kopūstus, pupeles ir virti ant lėtos ugnies. Likus 10-15 mi..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais

Grybus supjaustyti ir apvirti. Supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti keptuvėje su sviestu. Grybus paskaninti pipirais, cukrumi, pasūdyti ir supylus sultinį troškinti apie 40 minučių. Baigiant troškinti įdėti grietinės. Kopūstus apvirti pasaldintame, pasūdytame ir parūgštint..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių sriuba

Porus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste. Į verdantį mėsos sultinį sudėti kvadratėliais supjaustytas bulves, griežinėliais supjaustytą morką ir juos apvirti. Tuomet sudėti brokolius, kvadratėliais supjaustytą salierą ir apkepintus porus. Baigiant virti sudėti nuluptus ..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ SRIUBA SU ČESNAKU IR SKREBUČIAIS

Bulves supjaustyti griezineliais ir apvirti pasudytame vandenyje, istrinti pro sieteli ir praskiesti nuoviru. Sudeti grusta cesnaka ir uzvirinti. Supilti pieno ir trynio plakini su zalumynais. I lekstes padeti padziovintos duonos ir uzpilti paruosta sriuba...

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ SRIUBA SU SKREBUČIAIS

Pomidorus nuplikyti verdanciu vandeniu, nulupti odele, supjaustyti ir apvirti sultinyje. Kitas darzoves supjaustyti ir siek tiek apkepinti, sudeti i sultini, isvirti ir sudeti prieskonius. Duona supjaustyti kubeliais ar nedideliais gabaleliais, padziovinti ir tiekti prie sriubos...

Recepto vertinimas: 0

KALAKUTO KRŪTINĖLĖ SU MEDUMI

Druska itrinta mesa kepti orkaiteje (is pradziu 200C, po 15 min.-160C temperaturoje) daznai palaistant tirpintu medumi. Vaisius nuplauti ir apvirti su vynu. Gvazdikelius sugrusti, sumaisyti su likusiu medumi, pipirais, cinamonu, vaisiais ir pakaitinti. Iskepusia mesa supjaustyti ir sudeti i lekste. ..

Recepto vertinimas: 0

ŽIEDINIAI KOPŪSTAI SU FERMENTINIU SŪRIU

Ziedinio kopusto galva isskirstyti mazomis galvutemis. Galvutes suberti i verdanti pasudyta vandeni ir apvirti 2-3 min. Ataususias ziedinio kopusto galvutes apvolioti miltuose, isplaktame kiausinyje ir dziuvesiuose. Galvutes kepti aliejuje, kol paraus. Supjaustyti suri riekelemis ir u-deti ant apkep..

Recepto vertinimas: 0

BALANDĖLIAI SU GRYBAIS, VIRTA MĖSA IR DUONA

Kopustu lapus apvirti pasudytame vandenyje. Virta mesa arba desra susmulkinti, sumaisyti su piene ismirkyta duona ir sumaltais troskintais grybais. Sudeti kiausinius, sviesta, prieskonius ir ismaisyti. Ant kopusto lapu deti farsa, sulankstyti balandelius, apvolioti trupiniuose ir apkepinti. Paskui i..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: apvirti