7 rezultatų ieškant "baltaguziu"

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu. Grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų. Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, dru..

Recepto vertinimas: 0

Baltagūžių kopūstų salotos

Kopūstai smulkiai supjaustomi, ištrinami su druska, paliekami šiek tiek pastovėti. Po to nusunkiama, įpilama acto ir paliekama pastovėti 2 – 3 valandas. Tada dedama cukraus, aliejaus, sutrintų morkų. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Baltagūžių kopūstų salotos su obuoliais

Kopūstą supjaustyti siauromis juostelėmis. Tada sudėti nuluptą, strypeliais supjaustytą arba stambiai sutarkuotą obuolį. Sudėti smulkiai supjaustytą svogūną. Į šias salotas dar galima pridėti razinų, smulkių riešutų ir kviečių daigelių. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu. Grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų. Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, dr..

Recepto vertinimas: 0

Baltagūžių kopūstų sriuba (Jūratės)

Svogūną supjaustyti ir virti puode apie 2 min. Sutarkuoti morką. Morkų turi būti kiek ir svogūnų. Smulkiai supjaustyti kopūstą. Sudėti į puodą morkas. Susmulkinti petražoles. Sudėti į puodą kopūstus. Įberti druskos, dėti miežinę košę, suberti petražoles. Tiekti įdėjus ša..

Recepto vertinimas: 0

Baltagūžių ir raudongūžių kopūstų salotos

Smulkiai supjaustykite baltagūžį kopūstą. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Smulkiai supjaustykite raudongūžį kopūstą. Puode užvirinkite sūdyto vandens. Sudėkite į jį raudongūžį kopūstą ir pavirinkite 1 minutę. Nusunkite raudongūžius kopūstus. Kol karšti ap..

Recepto vertinimas: 0

Baltagūžių kopūstų blyneliai

Kopūstai smulkiai supjaustomi ir, įpylus pieno, patroškinami keptuvėje ant nedidelės ugnies. Tuomet sudedami į dubenėlį ir ant jų suberiami miltai, sudedami išplakti kiaušiniai, įberiama cukraus, druskos ir viskas sumaišoma į vientisą tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje kepami..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: baltaguziu