5 rezultatų ieškant "rauginti kop"

Rauginti kopūstai

Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos baltos, kietos, nesuskilusios, bet užaugusios gūžės. Rauginimui netinka sušalusios, kenkėjų pažeistos gūžės todėl, kad tokie kopūstai n..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti kopūstai

Rauginimui geriausiai tinka vėlyvieji kopūstai ir rauginti mediniame inde. Galima rauginti ir emaliuotame inde, bet reikia, kad nebūtų nė vieno pažeidimo. Viršutinius lapus reikia nuimti, perpjauti per pusę ir išimti kotą, tuomet peiliu ar specialia smulkintuve supjaustyti kopū..

Recepto vertinimas: 2

RAUGINTI KOPŪSTAI SU PAPRIKA

Virsutinius lapus reikia nuimti, perpjauti per puse ir isimti kota, tuomet peiliu ar specialia smulkintuve supjaustyti kopustus. Sutarkuoti (burokine tarka) arba supjaustyti morkas. Paprikas supjaustyti siaudeliais ir susmulkinti petrazoles. Supjaustytus kopustus deti i inda sluoksniais: kopustai - ..

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTI KOPŪSTAI SU SVOGŪNAIS

Virsutinius lapus reikia nuimti, perpjauti per puse ir isimti kota, tuomet peiliu ar specialia smulkintuve supjaustyti kopustus. Sutarkuoti (burokine tarka) arba supjaustyti morkas ir susmulkinti svogunus. Supjaustytus kopustus deti i inda sluoksniais: kopustai - morkos ir svogunai - truputi pabarst..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų troškinys

Džiovintus grybus isbrinkinti mažame kiekyje vandens. Kiaulės ausis, kojas, uodegas gerai nuplauti, supjaustyti nedideliais gabalais ir virti sipna liepsna apie 1,5 valandos nedideliame kiekyje vandens pageidautina be druskos (paprastai kopūstai būna sūrūs). Įdėti lauro lapų, kvapni..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: rauginti kop