25 rezultatų ieškant "balto"

VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU

Filė supjaustykite gabalėliais. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Puode sumaišykite balto vyno actą, vandenį, svogūnus, prieskonius, grietinę ir viską užvirinkite. Sudėkite viščiukų filė ir išvirkite (virkite apie 5–10 minučių). Patiekite su makaronais, ryžiais, bulvėmis arb..

Recepto vertinimas: 0

Jūrų velnias

Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskritimais, apvolioti miltuose, po to sezamo sėklose. Nulupti pomidorą ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Salotas nuplauti. Į pašildytą keptuvę dėti šaukštą sviesto ir truputį aliejaus virimui. Įkaitus riebalams, sudėti j..

Recepto vertinimas: 4

Plekšnės su vynuogėmis

1. Plekšnių filė nuplauname ir nusausiname ant sugeriamojo popieriaus. Pabarstome druska, pipirais ir iš abiejų pusių pašlakstome citrinų sultimis. Filė susukame ir persmeigiame mediniu pagaliuku. Orkaitę įkaitiname iki 180 oC. 2. Kepimo indą (jame patiekalą ir patieksime) ištepame sv..

Recepto vertinimas: 0

Įsimylėjęs vėžys

Išdarinėkite vėžį, išimkite mėsą iš žnyplių ir galvos. Supjaustykite uodegos mėsą kubeliais. Nuplikykite ir nulupkite pomidorą, išimkite sėklas bei supjaustykite jį kubeliais.Nulupkite ir supjaustykite svogūną, ir pakepkite riebaluose kol suminkštės. Įpilkite vyno, pomidorų p..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip Gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirky..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių pyragas 2

obuolius nulupti isimti seklalizdzius ir supjaustyti skiltelemis apibarstyti cinamonu kiausinius su cukrumi isplakti iki balto purumo isleto maisant suberti persijotus miltus sudeti obuolius ir ismaisyti tesla supilti i tefloninia skardele ir keti ikaitintoje orkaiteje apie 30 min...

Recepto vertinimas: 0

Jautienos salotos

Virta mėsa plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Išmirkytus grybus išvirti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopūstus troškinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus šaukštą riebalų. Baigiant troškinti, į kopūstus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogūnus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti prieskon..

Recepto vertinimas: 4

Rabarbarų ir uogų sriuba

Rabarbarus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Prikaistuvyje ant mažos ugnies pakaitinkite 10 g cukraus pudros, kol susidarys karamelė. Atskieskite baltuoju vynu ir, toliau maisydami, kaitinkite. Į sirupą sudėkite rabarbarus ir avietes, virkite 10 minučių, tada nusunkite. Braskes perpjaukite..

Recepto vertinimas: 4

Svogūnų sriuba

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Puode istirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūnus. Į puodą supilkite sultinį ir užvirinkite. Sriubą pagardinkite druska, pipirais, supilkite baltąjį vyną. Virkite 15 -- 20 minučių. Ispilstykite sriubą į karsčiui atsparius dubenėl..

Recepto vertinimas: 0

Nicos triušis

Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti jame triušieną, kol ši gražiai apskrus. Tuomet mėsą išimti ir toje pačioje keptuvėje apkepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Pridėti česnaką ir sutrintus pomidorus, prieš tai išėmus iš jų sėklas. Įpilti vyną. Viską troškinti 1..

Recepto vertinimas: 0

Elzaso veršiena

Įkaitintame svieste apkepinti eskalopus ir sudėti juos į lėkštę. Į tą pačią keptuvę įberti supjaustytus svogūnus ir pakepinti juos ant silpnos ugnies. Įpilti vyną ir vandenį, paskaninti druska ir pipirais. Krakmolą sumaišyti su grietine, supilti į padažą, keptuvę palenkti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka balto vyno padaže

Nuvalytą ir išdarinėtą lydeką supjaustyti gabaliukais, truputį apkepinti svieste, apibarstyti miltais, užpilti vynu ir vandeniu (skystis turi apsemti žuvį), sudėti svogūnus, grybus, druską, prieskonius ir virti ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Baigiant virti į sultinį supilti gr..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su špinatais

Lašišos filė supjaustyti porcijomis, pabarstyti druska ir pipirais ir apkepinti iš abiejų pusių. Nupjauti špinatų stiebus. Aliejuje apkepinti smulkintą česnaką, pridėti špinatų. Kepant maišyti. Užpilti balto vyno ir grietinės, dar patroškinti apie 2 min. Špinatus sudėti į dide..

Recepto vertinimas: 0

Kario padažas

Alyvų aliejuje ir svieste patroškinama 2-3 nuskusti ir plonai supjaustyti obuoliai, 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas, 1-2 sumaigytos česnako skiltelės ir arbatinis šaukštelis kario prieskonių. Po to įpilama stiklinė balto vyno, padažas sutirštinamas 1 nubrauktu arbatiniu šauk..

Recepto vertinimas: 0

Kalmarai balto vyno padaže

Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. Į svogūnus supilti grietinę, vyną, sudėti supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinti dar ..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės su makaronais

Išvirti makaronus. Česnaką pakepinti ant alyvuogių aliejaus, tada įdėti sviestą, ištirpus sviestui sudėti krevetes, pakepti 1 min., tada įpilti vyno, pakaitinti apie 3 min., išpausti citriną, įberti druskos ir pipirus, viską pamaišyti, sudėti virtus makaronus ir vėl viską išmai..

Recepto vertinimas: 4

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)

Gilesnėje keptuvėje ištirpinamas sviestas. Jame pakepinamas svogūnas, sutarkuota morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai. Viskas šiek tiek apkepama. Tuomet įpilama pusė stiklinės balto vyno, tiek pat vandens ir 3 valgomieji šaukštai pomid..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Cortina"

Sausainius sumalkite švaria mėsmale arba susmulkinkite mikseriu. Trupinius išminkykite su sviestu (margarinu) ir 1 pak. vanilinio cuktraus. Masę dėkite į 24 cm skersmens tortinę ir išplokite lygiu sluoksniu. Paruoškite citrinų želė (pagal nurodymus ant pakelio) iš jos miltelių ir vyn..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Tiramisu“ su kiviais

Orkaitę įkaitinti iki 200-220°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir po truputį suberti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai išmaišyti su trynių mase. Ant kiaušinių mas..

Recepto vertinimas: 1

KALAKUTO KRŪTINĖLĖ SU MEDUMI

Druska itrinta mesa kepti orkaiteje (is pradziu 200C, po 15 min.-160C temperaturoje) daznai palaistant tirpintu medumi. Vaisius nuplauti ir apvirti su vynu. Gvazdikelius sugrusti, sumaisyti su likusiu medumi, pipirais, cinamonu, vaisiais ir pakaitinti. Iskepusia mesa supjaustyti ir sudeti i lekste. ..

Recepto vertinimas: 0

KALMARAI BALTO VYNO PADAŽE

Kalmarus deti i salta vandeni ir jam uzvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukieteti). Isvirtus supjaustyti juostelemis. Smulkiai supjaustyti svoguna ir pakepinti svieste. I svogunus supilti grietine, vyna, sudeti supjaustytus kalmarus ir viska pakaitinti dar apie 5 minutes. Pat..

Recepto vertinimas: 5

PAPRIKOS SALOTOS SU SKREBUČIAIS

Duona supjaustyti kubeliais ir pakepinti keptuveje su 4 saukstais aliejaus. Darzoves nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Kiausinius aplupti ir taip pat supjaustyti kubeliais. Supjaustytus produktus sumaisyti.Likusi alieju sumaisyti su citrinos sultimis, balto vyno actu, pagardinti tabasko padazu, cuk..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip: gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirkyti vandeny..

Recepto vertinimas: 4

SALDUSIS VALENTINAS

Gerai isplakti baltymus palaipsniui supilant cukru. Tada sudeti trynius ir dar paplakti. Krakmola sumaisyti su miltais ir kepimo milteliais, tada supilti i kaiusiniu mase ir dar ipilti sauksteli acto. Viska ismaisyti. Kepimo forma patepti riebalais, supilti tesla ir kepti 150 laipsniu karstumo orkai..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: balto