25 rezultatų ieškant "raudono"

Lyno ragu

Svogūną supjaustykite griežinėliais. Griežinėlius apkepinkite svieste ir įberkite miltų. Įpilkite truputį vandens ir padarykite tyrę. Supilkite vyną ir padažą užvirinkite. Sudėkite prieskonius ir česnaką. Pasūdykite. Sudėkite nuluptus žuvies gabaliukus. Kepkite apie 5 min. Konj..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių lazanija

Įkaitinkite orkaitę iki 189 laipsnių. Apkepinkite svogūnus, česnaką, ir saulėje džiovintus pomidorus aliejuje 5 min. Įdėkite baklažaną, paprikas, cukinijas ir troškinkite dar 3 min. Įmaišykite pomidorų piure, vyną, druską ir pipirus bei oregano. Užvirkite, sumažinkite..

Recepto vertinimas: 0

Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais

Dali lašinukų supjaustyti pailgais trypeliais ir prismaigstyti kiškį. Likusius paspirginti, įdėti kiškį ir apkepinti iš visų pusių. Sudėti nuvalytas svogūnų galvutes, jas taip pat pakepinti. Paskui įpilti vyno, sultinio ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Baigiant tro..

Recepto vertinimas: 0

Berlynietiška nugarinė

Į įndą sudėti nugarinę, svogūnus, morkas, lauro lapelį ir kmynų. Kepti orkaitėje 30 minučių. Išimtą mėsą suvynioti į foliją ir palikti keletą minučių orkaitėje. Kepsio skystį perkošti ir supilti vyną bei miltus, įberti pipirų, druskos ir užvirti. Tada įdėti grieti..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių daržovių salotos su karšta traškia jautienos filė ir pomidoriniu alyvų aliejaus užpilu

Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), burokine tarka užtarkuokite 10g morkų, jas apdėliokite 30g agurkų gabalėlių, 30g pomidorų skiltelių, 30g raudonos paprikos kvadratėlių. Ant vi..

Recepto vertinimas: 0

Bruknių padažas

40g bruknių uogienės atskieskite 23g raudonu sausu vynu, įberkite 0,5g sutrėkštų kadagių uogų, 0,01g maltų gvazdikėlių, įpilkite 2g brendžio ir užvirinkite, jei padažas skystokas, sutirštinkite 1g krakmolo. Padažą galite pasiruošti iš anksčiau ir laikyti šaldytuve uždarame in..

Recepto vertinimas: 0

Bolonės spagečiai

Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus, česnaką. Puode pakaitinkite alyvų aliejų, pakepinkite svogūnus ir česnaką. Sudėkite maltą mėsą ir maisydami kepkite 5 minutes; mėsos gumuliukus isskirstykite. Įberkite druskos, pipirų ir paprikos. Sudėkite pomidorus, supilkite jų sultis,..

Recepto vertinimas: 4

Raudonojo vyno sriuba

Obuolį nulupkite ir ispjaukite viduriuką, perpjovę į keturias dalis supjaustykite griežinėliais. Į puodą įpilkite apie 350 ml vandens, sudėkite cinamoną ir gvazdikėlius, užvirinkite. Sudėkite supjaustytą obuolį ir tapijoką, gerai ismaisykite, vėl užvirinkite ir virkite 10--15 minu..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška jaučių uodegų sriuba

Užpilkite jaučio uodegas 1,5 l salto vandens, užvirkite, nugraibykite putas ir pabaikite virti. Nuvalykite ir supjaustykite svogūną. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Plonais griežinėliais supjaustykite agurką. Agurką, medų, karį ir papriką sudėkite į kepamus..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su jautiena

Paruoškite tešlą. Pagaminkite įdarą. Įdaras gaminamas lydytame svieste apkepant faršą, tarkuotą saliero šaknį, supjaustytą morką ir susmulkintą česnaką. Įpilkite raudono vyno, įberkite druskos ir pipirų. Nuolat maišydami sudėkite pomidorus. Margarinu patepkite kepimo skard..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su jautienos ragu

Aliejuje apkepinkite svogūną, česnaką, morkas, ir salierą, kol daržovės suminkštės. Sudėkite jautieną ir greitai apkepkite ją, kol apskrus. Supilkite vyną, sudėkite preiskonius ir kaitinkite, kol vynas užvirs. Įpilkite pieną ir suberkite muskato riešutus. Kai pienas pašils, sud..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena pietietiškai

Iš vakaro užmerktas pupeles išvirti. Vištieną, svogūnus ir česnakus 5 minutes pakepinti aliejuje. Perdėti juos į puodą. Po to sudėti pupeles, pomidorus, smulkiai supjaustytus pipirus ir užpilti raudonu vyru. Kai vynas užvirs, įmesti sultinio kubelį. Prieš patiekiant papuošti a..

Recepto vertinimas: 0

Jaučio širdis padaže

Jaučių širdis gerai nuplauti ir pamirkyti šaltame vandenyje. Svieste pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Į juos sudėti išmirkytas širdis, įberti druskos, juodųjų ir saldžiųjų pipirų, įmesti lauro lapelį. Supilti sultinį, raudoną vyną ir virti apie 1,5 val. Ištraukus sup..

Recepto vertinimas: 0

Burgundiškoji jautiena su grybais

Supjaustytą nedideliais gabaliukais mėsą apkepinti kiaulių taukuose (tam naudoti puodą su storu dugnu), tuomet įdėti svogūnų galvas (jei smulkios - nepjaustyti, jei stambesnės - padalinti į keturias dalis). Kai jos suminkštės, įberti miltus. Kai šie pagels, įdėti sutrintą česnak..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys su pipirais

Nuo mėsos nupjauti visus riebalus, įtrinti pipirais ir druska. Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų su sviestu ir apkepinti mėsą ant stiprios ugnies iš abiejų pusių. Tuomet ugnį sumažinti ir kepti mėsą iš abiejų pusių dar 5 minutes. Iškeptą mėsą įdėti į karštą pusdubenį. ..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškos salotos

Susmulkintas daržoves sluoksniais sudėti į dubenį. Užpilti vynu. Ant viršaus pabarstyti kubeliais supjaustytą sūrį ir susmulkintas petražoles. Valgyti su paskrudintu pyragu ar bandelėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Anties krūtinėlė su ananasais

Anties krūtinėles išplauti, apdžiovinti, įtrinti druska ir cukrumi. Palikti 1 val. vėsioje vietoje, po to apkepinti aliejuje, sudėti į troškinimo indą, užpilti sultiniu ir vynu. Troškinti ant mažos ugnies, kol mėsa suminkštės. Anties krūtinėles išimti, supjaustyti griežinėliai..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos apkepas

Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis ir apkepinti aliejuje. Užpilti vyną, pabarstyti paprika. Įdėti pomidorų tyrę ir pabarstyti druska bei pipirais. Puode įkaitinti aliejų ir apkepinti jame susmulkintą svogūną. Sudėti ryžius, truputį pakepinti, užpilti 2 st. vandens, pasūdyti i..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota žuvis (Pescado en escabeche)

Keturias česnako skilteles su luobele paskrudinkite sausoje keptuvėje, žiūrėdami, kad neprisviltų. Išimkite ir nulupkite, kaip ir likusias česnako skilteles. Pipirų grūdelius, cinamono lazdelę, gvazdikėlius, raudonėlius ir kmynus trumpam suberkite į įkaitintą keptuvę ir maišydami..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENOS KARBONADAS SU GREIPFRUTAIS

Kiauliena lengvai pamusame, pabarstome prieskoniais. Apkepame is abieju pusiu, supilame vyna, majoneza ir patroskiname minute. Sudedame smulkinta greipfruta be baltos odeles.Tiekiame su troskintomis sparaginemis pupelemis...

Recepto vertinimas: 3

Ispaniškas veršienos guliašas

Mesa nuplaukite, nusausisnkite popierine servetele, supjaustykite gabaliukais ir maisydami apkepinkite ikaitintoje keptuveje, ipyle i ja pora saukstu aliejaus. Pasudykite, paskaninkite paprikos milteliais. Sumazinkite ugni, uzdenkite dangciu ir 15 min. troskinkite mesa savo sultyse.Svogunus supjaust..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorų sriuba

Pomidorus nulupti, smulkiai supjaustyti, ideti i puoda su vandeniu ir virti kol gausis vientisa mase (galima ideti buliono kubeli). Tuo tarpu smulkiai supjaustyti svogunus, cesnakus, lasinukus. Sudeti i keptuve ir pakepinti. Ipilti vyno ir patroskinti. Supilti i puoda su pomidorais ir pavirti dar. (..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šašlykas II

Mesa supjaustome gabaliukais.Stambiai supjaustome svogunus.Supjaustyta mesa sumaisome kartu su svogunais, druska ir prieskoniais. Supilame vyna.Geriausia palaikyti per nakt. (Denas)..

Recepto vertinimas: 0

KUSKUSO KRUOPOS SU VIŠTIENA

Kuskusa uzpilti verdanciu sultiniu, ismaisyti, uzdengti ir palikti 5 min. pastoveti.File supjaustyti kubeliais. Dideliame inde ismaisyti apelsinu sultys, alieju, sutarkuota zievele ir acta. Tada sudeti kuskusa, mesa, zalumynus, susmulkintus svogunu laiskus ir gerai ismaisyti. Paskaninti druska ir pi..

Recepto vertinimas: 0

Trauktinė

Vyna su prieskoniais uzvirti, leisti atvesti, supilti degtine, leisti para pastoveti ir galima vartoti, skanaus. (sigita)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: raudono