4 rezultatų ieškant "bazilikai"

Šonkauliukai raudoname vyne

Šonkauliukus supjaustome po vieną. Apibarstome druska, gausiai apšlakstome citrinų sultimis, paliekame marinuotis (geriau ne mažiau kaip 30 min). Į keptuvę supilame ne daug aliejaus, kuriame pakepiname ne smulkiai pjaustytus česnaką, svoguną, šiaudeliais - morką. Pakepintas daržoves i..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos išpjova ant iešmo

Nupjauname išpjovos plėves ir išilgai, per visą ilgį, pasmeigiame ją ant iešmo. Kad kepdama mėsa neprarastų formos ir nesusitrauktų, pririšame ją prie iešmo stipriu natūralaus pluošto siūlu. Mėsą patepame aliejumi. Kepame virš karštų anglių, nuolat sukdami iešmą. Ant at..

Recepto vertinimas: 0

Kepti obuoliai su vištiena

Obuolių viršūnėles nupjaukite, išskobkite vidų ir apšlakstykite citrinos sultimis. Vištos krūtinėles smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su supjaustytu išskobtu obuolio minkštimu, susmulkintu česnaku, majonezu, tepamu sūriu ir prieskoniais. Šį įdarą sudėkite į paruoštus obu..

Recepto vertinimas: 3

Lakštiniai makaronai su jūros gėrybėmis

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Perlieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje 5 minutes pakepinti jūrų gėrybes, sudėti makaronus, išmaišyti ir dar kelias minutes kepinti. Patiekti pabarščius smulkintais bazilikais. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: bazilikai