7 rezultatų ieškant "citrininiai"

Forminių sausainių tortelis su varške

Masės paruošimas: 1. Ištrinti sviestą su cukrumi iki vientisos masės; 2. Ją sumaišyti su ištrinta varške; 3. Supilti išspaustos citrinos sultis ir labai gerai permaišyti [galima ir su mikseriu]. Sausainius trumpam įmerkti į dubenėlį su pienu. Ant sviestinio popieriaus iškloti pir..

Recepto vertinimas: 0

Citrininiai keksiukai

Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukraus pudra ir žiupsneliu druskos. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Suberti persijotus miltus, kepimo miltelius ir išplakti plakikliu. Tešlą supilti į riebalais pateptas kepimo formeles. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkait..

Recepto vertinimas: 0

Citrininiai pyragaičiai

Baltymus ir žiupsnelį druskos suplakite. Plakant suberkite pusę kiekio cukraus ir vanilinio cukraus. Sudėkite trynius. Miltus ir kepimo miltelius sumaišykite su mase. Dvi formas išklokite sviestiniu popieriumi. Ant kiekvieno lapo nupieškite 4 maždaug 13 cm skersmens apskritimus. Ant jų te..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis varškės pyragas (foto)

Virtuviniu kombainu sumalkite sausainius (jei neturite kombaino, sudėkite sausainius į indą ir sutrinkite kočėlu). Mikrobanginėje krosnelėje ištirpinkite sviestą ir supilkite į sumaltus sausainius, gerai išmaišykite. Suberkite sausainių mišinį į formą, kurioje kepsite pyragą ir g..

Recepto vertinimas: 3

Veršiena su raudonojo vyno padažu (Ramunės)

Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkšt..

Recepto vertinimas: 0

Citrininiai sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir padalinti į 20 vienodų kvadratėlių. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti baltymais. Apibarstyti cukraus granulėmis. Kepti orkaitėje a..

Recepto vertinimas: 0

CITRININIAI LIEŽUVĖLIAI

Kiausinius isplakti su 60 g cukraus. Kitame dubenyje istrinti sviesta, citrinos zievele, imbiera ir likusi cukru. Orkaite ikaitinti iki 220 laipsniu. Palaipsniui i kiausinius sudeti sviesta ir miltus. Tesla deti ant kepimo popieriaus 6 cm ilgio juostelemis.Kepti orkaiteje apie 7 min. Po to atvesinti..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: citrininiai