25 rezultatų ieškant "dalies"

Ungurys su grybų padažu

Dviejuose šaukštuose sviesto pakepinti morkas, porus, svogūnėlius, česnaką bei lašinukus. Sudėti prieskonius, supilti vyną ir užvirinti. Žuvį supjaustyti ir apkepti dviejuose šaukštuose sviesto. Išimti. Suberti grybus ir pakepinti. Pabarstyti druska, pipirais, įpilti konjako ir užd..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai

Glazūrai: 1 kiaušinis 1. Dubenyje sumaišykite pieną, riebalus ir įmuštą kiaušinį. Sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų bei sūrį. Gerai išminkykite. Tešlą įdėkite į polietileninį maišelį ir palaikykite šaltai 30 min. 2. Pakepinkite riebaluose mėsą, miltus ir svo..

Recepto vertinimas: 0

Velykiniai zuikiai

Į dubenį suberti miltus, viduryje padaryti duobutę, sutrupinti mieles, užpilti 4-5 šaukštus šilto pieno, 1 šaukštelį cukraus, uždengti rankšluosčiu ir 20-30 minučių laikyti šiltai, kad pakiltų. Kai tešla pakyla, į ją supjaustyti sviestą, supilti likusį pieną, suberti cukrų, ..

Recepto vertinimas: 0

Velykiniai zuikiai

Užkaisti bulves su ryžiais,ant keptuves paketinti morkas su svogūnais,ir kai išvirs bulves su ryžiais tada supilti pakepintas morkas ir svogunus ir supilti šprotus. ..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės bandelės

Paruošiame mielinę tešlą . Ją padalijame į dvi dalis . Ant vienos dalies minkydami užsijojame kavos . Antra dalį tešlos išminkome . Iš tešlos tarp rankų suformuojame virveles ir jas supiname kaip ilgą kasą . Bandeles supjaustome ir patepame išplaktu kiaušiniu . Kepame 20..

Recepto vertinimas: 2

Troškinys "Kinietiškas"

Paukštieną supjaustyti nedideliais gabaliukais (šiek tiek storesniais už pirštą), įpilti sojų padažo, šaukštą aliejaus, paukštienos prieskonių, druskos, juod. pipirų, šaukštą nestipraus (6%) aromatingo acto mėsą galima marinuoti ilgiau, galima ir iš karto kepti. Paukštieną ap..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Švelnumas"

Kondensuotas pienas, kiaušiniai ir miltai gerai išmaišomi. Soda užgesinama actu ir sudedama įtešlą. Gerai išmaišome. Tešlą padaliname į trys dalis ir iš kiekvienos dalies iškepame po apskritimą. Kremui grietinę išplakame su cukrumi. Pertepame apskritimus. Puošiame kokoso drožlėm..

Recepto vertinimas: 0

Profitroliai su ananasų įdarų

1. Vandenį pasūdome, įdedame į jį sviestą ir užverdame. Nukaičiame, suberiame miltus ir sukame į vieną pusę, kol tešla sulimpa ir pradeda gražiai atsiskirti nuo kraštų. Po vieną įmušame kiaušinius. 2. Tešlą sudedame į konditerinį maišelį. Į skardelę, išklotą pergam..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai su pistacijomis ir medumi

1. Pistacijas išgliaudome ir kartu su sausainiais suberiame į virtuvinį kombainą. Susmulkiname. 2. Pistacijų ir sausainių mišinį suberiame į dubenį ir sumaišome su medumi, sviestu ir citrinų sultimis. 3. Išplauname obuolių sėklalizdžius. Nupjauname truputį apatinės dalies..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su mėsa

Svogūną nulupame, supjaustome smulkiai, suberiame į keptuvėje įkaitintą aliejų ir maišydami 5 minutes patroškiname. Sudedame labai smulkiai spjaustytą česnaką, įberiame cinamono, raudonųjų pipirų ir troškiname dar 30 sekundžių. Sudedame faršą, pasūdome ir maišydami troškina..

Recepto vertinimas: 1

Sūris su žalumynais

Sūrį perpjauname horizontaliai per pusę. Sviestą išsukame ir sumaišome su smulkiai supjaustytais svogūnais, grūstu česnaku, krienais ir žalumynais. Pagardiname pipirais, muskato riešutu. Paruoštą masę sudedame ant apatinės sūrio dalies. Pridengiame viršutine sūrio dalimi ir valan..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio rutuliukai, įdaryti alyvuogėmis

Sūrį sudedame į dubenį, sumaigome ir gerai išsukame, kad gautųsi vienalytė masė. Pagardiname pipirais, jei reikia pasūdome. Razinas gerai nuplauname, nudžioviname. Į kiekvienos dalies uždedame po įdarytą alyvuogę ir suformuojame rutuliuką, kuri apvoliojame smulkintuose žalumynuose..

Recepto vertinimas: 1

Kokteilis "Metaxa Sour"

Visas sudedamąsias dalis suplakite kokteilių plaktuvėje kartu su ledukais bei supilkite taurę. ..

Recepto vertinimas: 3

Hamburgo užkanda

Svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Visus produktus sudėti į dubenį ir maišyti tol, kol masė bus vientisa, puri. Formuoti vidutinio dydžio kotletus ir kepti svieste. Patiekti su virtų bulvių koše. Galima daryti ir taip: išilgai perpjauti nedidele bandelę, ant vienos..

Recepto vertinimas: 3

Pyragaičiai " Spanguolėlė"

Kepami sausainiai. Sviestas, cukraus pudra, druska ištrinami. Sudedama kiaušinis, miltai. Tešla iškočiojama 4 mm storio lakštu, formele išspaudžiami sausainiai. Patepama kiaušiniu. Kepama 220 laipsniu temperatūroje 10-15 min. Iš dalies uogų išspaudžiamos sultys, o luobelės paver..

Recepto vertinimas: 0

Vyšninis - griliažinis tortas

Vyšnias (be kauliukų) iš kompoto nuvarvinkite rėtyje. Sultis palikite įdarui. Tada vyšnias suberkite į dubenį ir apšlakstykite romu. Taip palaikykite bent valandą, kad įsigertų romo aromato. Iš 1/3 sluoksniuotos tešlos dalies iškočiokite 26 cm skersmens lakštą. Jį dėkite ant va..

Recepto vertinimas: 1

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles ir 1 arb. š. cukraus. Įpilkite 50 ml šilto vandens ir sumaišykite. Uždengtą pastatykite šiltai 15-20 min. Išlydykite sviestą. Kai tik mielės iškils, sudėkite šiltą, bet nekarštą sviest..

Recepto vertinimas: 0

Eklerai su kavos įdaru

Tešlai 250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis te..

Recepto vertinimas: 1

Plikytos tešlos vainikas su braškėmis

Braškes nuplauti ir keturias gražiausias uogas palikti. Likusias sumaišyti su vaniliniu cukrumi. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai 250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei citrinų sultimis.Suberti miltus ir maišyti, kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo kraštų. ..

Recepto vertinimas: 0

AVOKADO SRIUBA

Avokadas nuplauti, aplupti ir isimti kauliukus. Citrina nuplikyti verdanciu vandeniu, nuvarvinti. Kelis citrinos griezinelius atpjauti ir palikti papuosimui, o is likusios dalies isspausti sultis ir supilti ant avokadu. Avokada sutrinti i kose. Sumaisyti su grietine, o paskui su saltu darzoviu sulti..

Recepto vertinimas: 0

INDIŠKAS DARŽOVIŲ PADAŽAS

Pomidora nuplikyti, nulupti ir supjaustyti kubeliais. Paprika, pasalinus seklas, supjaustyti juostelemis. Svoguna nulupti ir supjaustyti kubeliais. Pora nuvalyti, perpjauti pusiau, gerai nuplauti ir supjaustyti plonais griezineliais. Morka su salieru nulupti, nuplauti ir sutarkuoti. Ziedinius kopust..

Recepto vertinimas: 4

TORTAS "ŠVELNUMAS''

Kondensuotas pienas, kiausiniai ir miltai gerai ismaisomi. Soda uzgesinama actu ir sudedama itesla. Gerai ismaisome. Tesla padaliname i trys dalis ir is kiekvienos dalies iskepame po apskritima. Kremui grietine isplakame su cukrumi. Pertepame apskritimus. Puosiame kokoso drozlemis...

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuoti Jamaikos ledai

Kavos ledams paruošti keptuvėje išlydoma neriebi grietinė, kol ji beveik užverda. Įdedama maltos kavos, gerai išmaišoma ir paliekoma 30 min.Dubenyje plakami kiaušinių tryniai su cukraus pudra kol masė sutirštėja ir palengvėja. Dar kartą pakaitinamas kavos ir grietinės mišinys beveik..

Recepto vertinimas: 3

Maltos kalakutienos kepsnys su džiov. kriaušėmis

Kalakutienos farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, grietineleje ismirkytomis batono riekelemis ir prieskoniais.1/3 dali taip paruosto farso sumaisome su kubeliais supjaustytomis kriausemis, susmulkintais krapais ir saulegrazomis.Likusias 2/3 farso padaliname pusiau. Is vienos dalies ant aliejumi pa..

Recepto vertinimas: 0

Maltos kalakutienos kepsnys su džiovintomis kriaušėmis

Kalakutienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, grietinėlėje išmirkytomis batono riekelėmis ir prieskoniais.1/3 dalį taip paruošto faršo sumaišome su kubeliais supjaustytomis kriaušėmis, susmulkintais krapais ir saulėgrąžomis.Likusias 2/3 faršo padaliname pusiau. Iš vienos dal..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: dalies