25 rezultatų ieškant "daug"

Vaisių kisielius

Uogas nuplaukite, nulupkite obuolio žievelę, užpilkite vandeniu, įberkite cukraus ir virkite. Vaisius susmulkinkite ar pertrinkite per sietelį. Krakmolą ištirpinkite mažame vandens kiekyje, supilkite į vaisių tyrę ir maišydamos virkite valandą. Karštą kisielių supilkite į šaltu va..

Recepto vertinimas: 0

Purus grybų apkepas su pyragu

Grybus sumalti mėsmale. Pyrago riekutes išmirkyti piene arba sultinyje. Jei skysčio per daug, riekutes lengvai nuspausti. Puode ištirpinti šiek tiek riebalų, juose pakepinti grybus, kapotą svogūną, duoną, sudėti prieskonius. Likusį sviestą išsukti įdėti kiaušinių trynių, dar kart..

Recepto vertinimas: 0

Ananaso bavarijos kremas

Išmirkyti ir ištirpinti želatiną 1/4 stkl. ananasų sultyse.Užvirti likusias sultis.Vos vos suplakti kiaušinio trynius su cukrumi.Sultis pamažu pilti ant kiaušinių masės ir ant mažos ugnies pastoviai maišant virti kol masę dengs šaukštelio kuprelė, o perbraukus pirštu linija laikys..

Recepto vertinimas: 0

Falafeliai

Viską sudėti į dubenį. Gerai išmaišius, lėtai pilti vandenį ir toliau maišyti, kol gausis tiršta tešla. Iš gautos masės su rankom formuoti nedidelius blynelius ir kepti keptuvėje ant aliejaus, kol gražiai apskrus. Pastaba: lęšių miltus nesunkiai gausite sumalę lęšius su paprast..

Recepto vertinimas: 4

Grybai su kumpiu ir sūriu

Šviežius grybus nuvalyti, nuplauti ir ištroškinti savo sultyse. Kapotus arba mėsmale sumaltus grybus sumaišyti su kapotu kumpiu, kiaušiniu, tarkuotu sūriu, grietine, pasūdyti. Jei grybuose daug sulčių ir įdaras per skystas, įberti džiūvėsėlių. Jei šio įdaro prikimštos daržovė..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją 20--30 g sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Kepti per kelis kartus. Kai į keptuvę pridedama daug mėsos, ji blogai apkepa, pasidaro beskonė, nes išsiskiria daug sulčių. Apkepusią mėsą apibarstyti druska, pipira..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Burokėlių kotletai

Virtus burokėlius sutarkuoti per vidutinę tarką. Jei labai sulčių daug, tai nuspausti. Pakepinti smulkiai pjaustytus svogūnus, sudėti į burokėlius. Sudėti kiaušnius, miltus, razinas nuplautas-išmirkintas. Darom kotletukus ir apkepam iš abiejų pusių...

Recepto vertinimas: 0

Ispanų varškės tortas

Išlydyti sviestą, pertrinti sausainius ir sumaišyti masę. Ją išlyginti ir įdėti į orkaitę 180 laipsnių. Kepti 20 min., po to atšaldyti. Įdėti į puodą varškę, cukrų ir po truputį maišyti mikseriu, dedant gretinėlę. Maišyti iki purios masės, bet ne per daug. Kai atšals saus..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių lazdelės

Bulves nuskuskite, nuplaukite, gerai nusausinkite ir supjaustykite lazdelėmis. Į keptuvę įpilkite aliejaus, kad apsemtų bulves. Aliejų gerai pakaitinkite, sudėkite bulvių lazdeles ir kepkite, kol pusiau iskeps (maždaug 2 minutes). (Vienu kartu nedėkite labai daug bulvių lazdelių, nes neg..

Recepto vertinimas: 0

Šakotis

Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama po 1 trynį, beriama po šaukštą cukraus, šaukštą miltų ir sukama vėsioje patalpoje, kol visi šie produktai sudedami. Kai tešla pasidaro puri ir ima tirštėti, po truputį įpilama grietinėlės. Prieš..

Recepto vertinimas: 4

Bulvės su svogūnais

Svogūnus supjaustyti plonais žiedeliais ir truputį apkepinti svieste. Pridėti miltų, įpilti mėsos sultinį ir paruošti gana tirštą padažą. Bulves išvirti su lupenomis, dar šiltas nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir suberti į padažą. Įdėti druskos, daug pipirų, ir 5 minutes pak..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotiniai su kumpiu

Krūtinėles perpjaukite perpus, padaužykite, kad mėsa suplonėtų (bet ne per daug). Iš abiejų pusių pabarstykite druska ir pipirais. česnaką sutrinkite. Žalumynus smulkiai supjaustykite. Mozarelos sūrį supjaustykite smulkiais kubeliais, pusę sumaišykite su česnaku ir puse smulkintų..

Recepto vertinimas: 0

Actekiškos tortiljos

Kukurūzų miltus sumaišyti su druska, margarinu, vandeniu. Gerai išminkyti tešlą, suformuoti vištos kiaušinio dydžio rutuliukus. Iš rutuliukų padaryti 15 cm skersmens papločius. Keptuvėje be riebalų, ant vidutinės ugnies kepti tortiljas, vieną pusę 2 minutes, o kitą - 3 minutes.&#..

Recepto vertinimas: 4

Salotos "Svajonė" (Gintarės S.)

Papriką švariai nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti kubeliais. Pomidorus taip pat nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Porą nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Suberti konservuotus žirnelius. Agurką nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Kiniškas salotas pjaustyti taip pat grie..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų padažas grilio patiekalams (Ramunės)

Gerai sumaišoma 1 puodelis alyvuogių aliejaus, 1/2 puodelio švelnaus vynuogių acto, 2-3 nuplikyti karštu vandeniu, nuvarvinti ir smulkiai supjaustyti pomidorai, 1 labai smulkiai supjaustytas agurkas, garstyčių ant peilio galo, daug cukraus, truputis druskos ir baltųjų pipirų. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su pomidorais ir rikotos sūriu

Sumaišykite rikotos sūrį, aliejų, česnaką ir baziliką, pagardinkite druska, pipirais ir išsukite iki vientisos masės. Puode su pasūdytu vandeniu išvirkite makaronus taip, kad būtų ne per daug minkšti. Nusausinkite, perliekite po šaltu vandeniu ir leiskite atvėsti bei nudžiūti. Į..

Recepto vertinimas: 3

Makaronų salotos su pomidorais ir mocarela

Į didelį dubenį sudėkite pomidorus, sūrį, česnaką, aliejų, baziliką, gerai išmaišykite ir palikite pusvalandį pastovėti. Puode su pasūdytu vandeniu išvirkite makaronus taip, kad būtų ne per daug minkšti. Nusausinkite, perliekite po šaltu vandeniu ir leiskite atvėsti bei nudži..

Recepto vertinimas: 5

Kiaušinienė su žaliais žirneliais

Žirnelius išgliaudykite ir maždaug 8 minutes pavirkite sūdytame vandenyje. Nuvarvinkite, sugrūskite arba suplakite mikseriu. Sudėkite sviestą ir grietinėlę, pasūdykite, įberkite pipirų. Dar kartą suplakite, kad pasidarytų vientisa masė. Paragaukite, ar netrūksta prieskonių. ..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs makaronai su pomidorų padažu

Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų, sudėti stambiai supjaustytas česnako skilteles, baziliko lapelius, smulkiai supjaustytą aitriąją papriką. Viską truputį pakaitinti. Tada sudėti konservuotus pomidorus su sultimis ir kaitinti apie 10 min. Kartkartėmis vis įpilti po šaukštą jau..

Recepto vertinimas: 2

Balandėliai su morkų įdaru ir grybų padažu

Pasūdytame vandenyje išverdame kopūstą, nuimame lapus, lapo sustorėjimą išpjauname. Smulkiai supjaustome svogūną ir jį apkepiname. Į keptuvę įpilame daug aliejaus ir pakepiname morkas, tarkuotas burokine tarka. Kepame, kol morkos pasidarys apelsino spalvos. Svogūnus sumaišome su mor..

Recepto vertinimas: 0

SALDAINIAI SU MIGDOLAIS

1-oji mase: istirpiname sviesta, suberiame sauksta miltu, pakepiname. Pilame cukru, piena ir maisydami viriname, kol mase bus vientisa. Atausiname. Mase suplakame. Plakdami, po truputi pilame puses citrinos sultis. Plakame tol, kol mase pasidarys puri.2-oji mase: per sieteli pertriname varske. Ideda..

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINIAI SALDAINIUKAI

Sumaisyti cukru, kokoso drozles ir varske i vienalyte mase. Paskui is jospadaryti daug rutuliuku. Apvolioti rutuliukus kakavos milteliuose irpusvalandziui ikisti i saldytuva. (Juste)..

Recepto vertinimas: 0

Šventinis kastinis

I dubeni dedame sviesta ir mediniu saukstu sukame. Idedame sauksta grietines ir toliau sukame, o kai susidaro kruopelytes, dubeni statome i inda su karstu vandeniu (tik nepersildykite!). Iskele is vandens dedame vel sauksta-du grietines, vel sukame. Taip kartojame, kol sudedame visa grietine. Mase t..

Recepto vertinimas: 2

Vištiena su daržovėmis kiniškai.

Šis patiekalas gavosi eksperimentuojant ir netyčia šliūkštelėjus per daug sojos padažo, kas padarė vištieną labai įdomaus skonio. Pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnakus, po to atskirai daržoves. Vištieną pakepiname ant labai stiprios ugnies užbarstė vištienos priesk..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: daug