25 rezultatų ieškant "greitai"
Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai ..
Recepto vertinimas:

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa
Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome, įpilame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Tešl..
Recepto vertinimas:
Į užpiltinei skirtą indą sudedame nuimtą nuo kaulų ir susmulkintą žuvį, kukurūzus, griežinėliais supjaustytą morką ir susmulkintas petražoles. Iš likusių komponentų pagaminame sultinį ir užpilame ant žuvies. Jei norite kad drebučiai butų tvirtesni, želatinos įdėkite daugia..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu
Pirmiausia paruoškite česnakinį majonezą. Inde sutrinkite česnako skilteles ir sumaišykite su kiaušinio tryniais. Maišydami pamažu supilkite aliejų. Įdėkite druskos. Prieš patiekdami laikykite šaldytuve. Verdančiu vandeniu perliekite pomidorus, nulupkite nuo jų odelę ir supjaustyki..
Recepto vertinimas:
Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greita..
Recepto vertinimas:
Trapios tešlos obuolių plokštainis
Sviestą išsukti iki baltumo. Cukrų ištrinti su kiaušiniais ir pilti į sviestą sukant. Po to suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir greitai užminkyti tešlą. Iš pusės tešlos iškočioti reikiamos formos lakštą, iškloti juo skardą ir kepti. Kiek apkepus tešlai, ant jos ..
Recepto vertinimas:
1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukrų suberiame į didelį puodą, nustatome mažą kaitrą ir maišydami kaitiname, kol cukrus pradeda tirpti, užverda ir virsta aukso spalvos karamele. Nukaičiame. 3. Į skardą įdedame..
Recepto vertinimas:
Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas riebaluose pakepintas svogūnas, kiaušinio trynys, prieskoniai, truputis sultinio, pieno ar vandens, ir masė gerai išsukama. Paskui sudedamas išplaktas kiaušinio baltymas ir daromi maltiniai (60—100 g dydžio), pavoliojami džiūvėsė..
Recepto vertinimas:
Morkos nuskutamos, stambiai sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje, kol paruduos. Į verdantį vandenį suberiamos paskrudintos morkos, 5—10 min pavirinamos ir dar 10—15 min paliekamos ant viryklės. Nukošus pilstoma į puodukus, užbalinama pašildyta grietinėle, pasaldinama cukrumi. ..
Recepto vertinimas:
Trapios tešlos pyragas su kriaušėmis
Miltus išsijoti ant stalo ir išmaišyti su citrinos žievelėmis, muskatu, druska. Į vidurį suberti cukrų. Padaryti duobutę ir į ją įmušti kiaušinį. Sviestą supjaustyti ir išdėlioti aplink kiaušinį. Viską kapoti dideliu plačiu peiliu, kol susidarys vienodi trupiniai. Juos greita..
Recepto vertinimas:
Į persijotus miltus suberkite tarkuotą citrinos žievelę, sviestą ir kapokite, kol miltai sušoks. Suberkite cukraus pudrą, įdėkite trynį, įpilkite du šaukštelius šalto vandens ir greitai užminkykite tešlą. Suvyniojusi į foliją, pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą. Par..
Recepto vertinimas:
Margariną ant medinės lentelės sukapokite su miltais bei cukraus pudra. Sudėkite grietinę, greitai suminkykite tešlą ir porai valandų padėkite į šaldytuvą. Atšaldytą tešlą rankomis tolygiai paskirstykite pailgoje kepimo popieriumi išklotoje kepimo skardoje. Kepkite 15-20 minu..
Recepto vertinimas:
Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome. Įdedame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Teš..
Recepto vertinimas:
Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Įmaišyti cukrų. Šaltą sviestą supjaustyti gabalėliais ir paskirstyti tarp miltų. Sviestą kapoti peiliu. Įdėti 2 trynius, įberti druskos, supilti romą, grietinę arba vyną. Viską atsargiai išmaišyti šakute. Šaltomis rankomis greitai..
Recepto vertinimas:
Plikyti pyragėliai su avietėmis
Didelį pergamentinio popieriaus lakštą perlenkiame perpus, kad viduryje būtų lenkimo žymė. Tada popierių atlenkiame. Ant jo persijojame miltus, suberiame cukrų. Į puodą įpilame šalto vandens ir sudedame kubeliais supjaustytą sviestą. Vandenį su svietu kaitiname, nuolat maišydami m..
Recepto vertinimas:
Marcipaninę masę puošimui pradėkite ruošti iš vakaro: migdolus nuplikykite, nulupkite lukštus ir susmulkinkite mėsmale. Migdolų masę išmaišykite su 80 g cukraus pudros, kiaušinio baltymu ir likeriu. 24 val. laikykite šaldytuve, suvynioję į politileninį maišelį. Tada masę da..
Recepto vertinimas:
Greitai paruošiamos varškės bandelės
Persijokite miltus, juos gerai sumaišykite su sausomis kepimo mielėmis, druska, cukrumi, varške ir kiaušiniais. Greitai užminkykite tešlą, šaukštu ją padalinkite į 16 gabalėlių, suformuokite iš jų mažas bandeles ir dėkite į riebalais suteptą skardą. Kepkite iki 200°C temperat..
Recepto vertinimas:
Karšti kopūstai su lęšiais (Aloros)
Į verdantį vandenį sumesti stambiai pjaustytus kopūstus, lęšius, sultinio kubelį. Vanduo turėtų nepilnai apsemti kopūstus. Pavirus 10 minučių, palikti kopūstus puode uždengtu dangčiu dar 10 minučių. Nereikia jokių prieskonių, išskyrus sultinį. Tikrai skani greita vakarienė ar..
Recepto vertinimas:
Tešlai miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlyje šaukštu padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su nedideliu kiekiu cukraus bei 75 ml drungno pieno, pilti į įdubimą ir, įbėrus truputį miltų, padaryti įmaišalą. Jį pabarstyti miltais. Įmaišalą palaikyti 10 min., kad pakiltų, tada..
Recepto vertinimas:
Kanadietiškas kukurūzų pyragas
Dubenyje išplakite kiaušinius su 0,5 l pieno. Kitame dubenyje sumaišykite abejus miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Palengva pilkite ant jų išplaktus kiaušinius greitai maišant, kol pasidarys vientisa masė. Formoje pašildykite sviestą (sviestas turi pasidaryti rusvas), sukr..
Recepto vertinimas:
VIŠTIENOS SALOTOS SU SALIERAIS
Krutinele supjaustyti nedideliais kubeliais. Graikinius riesutus susmulkinti. Saliero sakni aplupti ir greitai sutarkuoti. Saliera sumaisyti su majonezu, krutinele ir graikiniais riesutais. Salotas sudeti i taure ir papuosti salieru lapeliais ir graikiniais riesutais...
Recepto vertinimas:
Ant minkymo lentos suberkite miltus ir kelimo miltelius. Viduryje padare duobute, suberkite cukru, vanilini cukru, maltus migdolus ir sudekite salta, mazais gabaleliais sukapota sviesta. Greitai uzminkykite tesla ir kuri laika palaikykite saldytuve.Is teslos iskociokite 3 mm storio laksta ir isspaus..
Recepto vertinimas:
Is issijotu miltu, tarkuoto surio, kiausiniu ir prieskoniu uzminkoma tesla. Is jos iskociotas 5 mm storio lakstas supjaustomas nedideliais kvadrateliais arba staciakampiais. Sie greitai apkepinami aliejuje...
Recepto vertinimas:
Abrikosus nuplauname, isimame kauliukus, susmulkiname, ipilame cukraus, vandens ir isverdame. Atvesusia mase pertriname. Grietinele isplakame su cukrumi, imaisome abrikosus, isbrinkinta ir istirpinta zelatina. Supilame i vandeniu sudrekinta ir cukrumi pabarstyta forma ir laikome saldytuve 4-5 vai. T..
Recepto vertinimas:
Vandeni uzviriname su sviestu. I verdanti vandeni is karto supilame miltus, greitai ismaisome, kol tesla susoka i gabala. Kai tesla atvesta, po viena imusame kiausinius. Skarda patepame riebalais ir konditeriniu svirkstu suformuojame ziedus. Tesla sukame is vidurio, ziedo krasta suformuojame dviguba..
Recepto vertinimas: