17 rezultatų ieškant "dzemas"

Bulvinia blynai su riešutais ir razinomis

Bulvinia blynai su riešutais ir razinomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g bulvių 1 kiaušinis 1 šaukštas maltų migdolų 2 šaukštai razinų žiupsnelis druskos Gaminimas: Bulves sutarkuoti. Įmušti kiaušinį, sudėti maltus ir kapotus migdolus, razinas, druską. Viską išmaišyti. Kep..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su vynuogėmis džemo patale

Vištiena su vynuogėmis džemo patale Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 didelių vištienos krūtinėlės filė arba kalakutienos gabalėlių,1 šaukšto margarino ar sviesto,½ stiklinės vynuogių be kauliukų,¼ stiklinės obuolių ar serbentų džemo,1 šaukšto sauso chereso arba balto sau..

Recepto vertinimas: 0

Braškių džemas

Braškių džemas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg braškių, 2.700-800 g medaus  Gaminimas: Gerai nuplautas braškes (galima jas maišyti su žemuogėmis) supilti į dubenį. Užpilti medumi ir palaikyti 3-4 valandas. Nupilti sirupą, jį iškošti ir virti, visą laiką maišant, ant d..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių džemas

Vyšnių džemas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg. vyšnių,2.800-1000 g medaus. Gaminimas: Vyšnias nuplauti, išimti kauliukus. Pusę vyšnių sumalti mėsmale ir virti kartu su medumi ant didelės ugnies 15 min. Sudėti likusias vyšnias ir virti dar 10 min. Truputi atvėsinti ir supilti �..

Recepto vertinimas: 5

AGRASTŲ IR KIVIŲ DŽEMAS

AGRASTŲ IR KIVIŲ DŽEMAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g. prinokusių žaliųjų agrastų, 250g. kivių, 600g. cukraus, 2 šaukštai romo (galima ir nepilti). Gaminimas: Nuvalytus ir nuplautus agrastus sumalti mėsmale per stambų sietelį. Kivi nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais,..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai blynai su riešutais ir razinomis

Bulviniai blynai su riešutais ir razinomisIngridientai:500 g bulvių 2 šaukštai razinų 2 šaukštai susmulkintų graikinių riešutų 1 kiaušinis žiupsnelis druskosGaminimasBulves sutarkuokite. Įmuškite kiaušinį, sudėkite susmulkintus rie&sc..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemu

Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemuIngridientai:4 porcijos 300 g miltų, 300 g cukraus, 6 kiaušiniai, 10 g vanilinio cukraus, 2 šaukštai kakavos miltelių, 100 g raudonųjų serbentų džemo, 50 g miltinio cukraus glajaus, raudonųjų serbentų šakelių papuošti. Gaminim..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su migdolais ir razinomis

Bulviniai blynai su migdolais ir razinomisIngridientai:500 g bulvių; 1 kiaušinis; 1 valg. š. maltų migdolų; 1 valg. š. kapotų migdolų; 2 valg. š. razinų; Žiupsnelis druskos.Gaminimas Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Įmušti kiaušinį, sudėti maltus ir kapotus migdolus, razinas..

Recepto vertinimas: 0

RAUDONAS DŽEMAS

RAUDONAS DŽEMASIngridientai:po 500 g braškių, žemuogių,vyšnių, raudonųjų serbentų1,8 kg cukrausGaminimasUogas nuplauti, apdžiovinti ir užpilti cukrumi, palaikyti 3 valandas. Po to užvirti, nuimti nuo ugnies, kai atvės vėl vir..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių džemas

Mėlynių džemasIngridientai:1 kg mėlynių, 0,5 kg cukrausGaminimasUogas emaliuotame dubenyje sumaišyti su cukrumi. Iš lėto užvirinti ir virti, kol masė pradės tirštėti. Karštą džemą supilstyti į karštus saus..

Recepto vertinimas: 1

Mėlynių džemas su nedideliu cukraus kiekiu

Mėlynių džemas su nedideliu cukraus kiekiuIngridientai:1 kg mėlynių, 100 g cukrausGaminimasŠvarias mėlynes suberti į emaliuotą indą, užpilti cukrumi ir ant silpnos ugnies virti 20 min. Karštą džemą supilti į švarius..

Recepto vertinimas: 0

Aktinidijų džemas

Aktinidijų džemasIngridientai:1 kg uogų imama 400-500 g cukraus. Džemas gali būti gaminamas iš nepakankamai ir iš gerai išsirpusių uogų.GaminimasNuplautas uogas, pašalinus žiedsosčius ir kotelius, užpilti cukraus sirupu ir kaitint..

Recepto vertinimas: 0

Erškėtuogių džemas

Erškėtuogių džemasIngridientai:1 kg erškėtuogių, 350-400 g cukraus, 1/2 stiklinės vandensGaminimasGerai prinokusias erškėtuoges išvalyti pašalinant sėklas ir plaukelius, gerai išplauti ir talpiai sudėti į puodą. Sut..

Recepto vertinimas: 0

Sedulų džemas I

Sedulų džemas IIngridientai:1,5 kg sedulų, 400-500 g cukrausGaminimasPrinokusias sedulas nuplauti, nusausinti ir pertrinti per tinklelį. Užpilti cukrumi. Virti iki galo. Į pertrintą masę galima įdėti truputį sveikų vaisių be kauliuk..

Recepto vertinimas: 0

Sedulų džemas II

Sedulų džemas IIIngridientai:1 kg sedulų, 1 - 1,2 kg cukraus, 1 stiklinė obuolių arba svarainių sulčiųGaminimasPrinokusias nukritusias sedulas nuplauti, perrinkti ir išimti kauliukus. Sudėti į virimo indą, pripilti obuolių ar svaraini&..

Recepto vertinimas: 0

Švediški mėsos kukuliai

Švediški mėsos kukuliaiIngridientai:(6 porcijos)400 g liesos maltos jautienos,200 g maltos kiaulienos,1 žalias kiaušinis,1,5 šaukštelio druskos,1 šaukštelis šviežiai maltų baltųjų pipirų,1 stiklinė piene išmirkyt..

Recepto vertinimas: 5

Švediški mėsos kukuliai II

Švediški mėsos kukuliai IIIngridientai:(6 porcijos)400 g liesos maltos jautienos,200 g maltos kiaulienos,1 žalias kiaušinis,1,5 šaukštelio druskos,1 šaukštelis šviežiai maltų baltųjų pipirų,1 stiklinė piene išmirkyt..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: dzemas