25 rezultatų ieškant "malt"

Tailandietiški virti makaronai (Phat Thai) (foto)

Padažo produktai sumaišomi ir šiek tiek pakaitinami ant vidutinė ugnies. Ryžių makaronai 5 min. pamirkomi šaltame vandenyje. Didelėje aukštoje keptuvėje įkaitinamas aliejus. Sudedami šalotinis svogūnas ir šiek tiek apkepamas, kol pasklis jo aromatas. Tuomet sudedami makaronai. Įpila..

Recepto vertinimas: 0

BARSČIAI SU "AUSYTĖMIS"

Burokelius supjaustyti kubeliais, uzpilti rugsciomis sultimis, citrinos rugstimi ar actu parugstintu mesos sultiniu`ir apie 1 val. palaikyti. Po to sultini perkosti, paskaninti prieskoniais ir uzvirti. Mesos sultinys verdamas su prieskoninemis darzovemis. Jos pasirenkamos pagal skoni (petrazoles sak..

Recepto vertinimas: 0

BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS

Kopustu guzeles verdamos sultinyje. I malta mesa sudedamas smulkiai supjaustytas ir svieste pakepintas svogunas, kiausinis, truputi maltu pipiru, mairuno, druskos, gerai ismaisoma ir padaromi nedideli kukuliukai. Baigiant kopustams virti, sudedami mesos kukuliukai ir verdama 10-15 min. Duodant i sta..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS PLOVAS

Vista isvirti su stambiai supjaustytais prieskoniniais zalumynais ir prieskoniais. Ryzius perplauti nusausinti, pakepinti su puse normos riebalu. Tada ipilti 4 stiklines vistienos sultinio, iberti druskos, maltu pipiru, kario milteliu, razinu, viska 10 min. pavirinti ant silpnos ugnies, tada gerai u..

Recepto vertinimas: 0

MĖSOS KALNAS

Malta jautiena sumaisyti su dziuveseliais, imusti du kiausinius, ipjaustyti svoguna ir zalia paprika. Padazui skirtus produktus sumaisyti - turi gautis skysta tyrele. Puse padazo imaisyti i farsa, puse palikti. Kepti geriau ilgoje ir siauroje kepimo formoje apie viena valanda. Po to mesa istraukti i..

Recepto vertinimas: 0

KEPENŲ KUKULIAI

Keptas kepenis tris kartus permalti mesmale, sumaisyti su kitais recepte nurodytais produktais ir palaikyti apie valanda, kad isbrinktu dziuveseliai. Tada is mases padaryti nedidelius kukulius ir sudeti juos i verdanti mesos sultini arba darzoviu sriuba.Virti, kol kukuliai iskils i pavirsiu...

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU GRYBAIS IR RIEŠUTAIS

Silkiu file supjaustyti nedideliais gabaliukais ir sudeti i silkine. Svoguna supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Tuomet sudeti supjaustytus grybus. Viska kartu pakepinti ir paskaninti druska ir pipirais. Po to sukapotus riesutus sumaisyti su grybais ir tolygiu sluoksniu sudeti ant silkes...

Recepto vertinimas: 0

STARKIO APKEPAS

Virta starki nulupkite ir isrinkite kaulus. Sudekite file i sviestu istepta keptuva, apibarstykite isvirtais smulkiai supjaustytais pievagrybiais arba baravykais. Isplake kiausinius su kefyru, ipyle truputi pievagrybiu nuoviro, ibere ziupsneli druskos, maltu pipiru, apipilkite juo zuvi ir 25 min. ke..

Recepto vertinimas: 0

SAUSAINIAI " RIEŠUTĖLIAI"

Tesla: sviesta sukapoti, suberti miltus, maltus riesutus, cukraus pudra, viskas kapojama peiliu iki vienalytes mases. Tesla iskociojame ir ant jos isspaudziame skrituliukus, jais islipdyti formeles, primenancias riesuto kevala. Trumpai kepti ikaitintoje orkaiteje. Kremas: visus kremo produktus sutri..

Recepto vertinimas: 0

AMŪRO SAUSAINĖLIAI

Migdolus sumalti. Visus teslos ingridientus isminkyti dubenyje ir pora valandu palaikyti vesioje vietoje. Tesla plonai iskocioti ir ispjauti sirdeles formos sausainelius. Sudeti sausainius i kepimo popieriumi isklota skarda. Kepti pries tai ikaitintoje orkaiteje 180C temperaturoje apie 10 min. Ataus..

Recepto vertinimas: 0

LENKIŠKI MIGDOLŲ SAUSAINIAI

Atskirti kiausniu trynius ir baltymus. Baltymus suplakti. Likusius ingridientus ismaisyti kartu su kiausiniu tryniais ir tuomet imaisyti i baltymus. Mase uztepti ant kepimo popieriumi isklotos skardos. Kepti orkaiteje 100 laipsniu temperaturoje apie 2 val. Kiek atausinti ir supjaustyti 2,5 x 6 cm il..

Recepto vertinimas: 0

ŠIRDELĖS

Kiausinio baltymus atskirkite nuo tryniu. Baltymus isplakite iki purumo, suberkite cukru, vanilini cukru, cinamona, maltus gvazdikelius, kakava, supilkite romo esencija ir tirpinta sviesta. Viska atsargiai ismaisykite. Suberkite persijotus maltus migdolus bei kepimo miltelius ir dar karta ismaisykit..

Recepto vertinimas: 0

Maltos veršienos kepsnys

I malta mesa iminkome keptuveje su sviestu apkepta svoguna, kiausini, ismirkyta piene ir sutrupinta batona, iberiame prieskoniu, druskos.I skarda itiesiame folija, patepame aliejumi ar sviestu, veduokle sudedame plonais griezineliais supjaustyta morka, keleta pipiru grudeliu, lauru lapus, sudedame m..

Recepto vertinimas: 0

Šventiniai suktinukai

Kiaulienos nugarine supjaustome 1,5 cm storio griezineliais, ismusame mesos plaktuku, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 1 vai.Idarui pakepiname kubeliais supjaustytus svogunus, voveraites, imaisome miltus, grietine, paskaniname druska ir pipirais.Is nugarines formuodami suktinukus idedam..

Recepto vertinimas: 5

Kavos pyragas

Sviesta istriname su cukrumi ir maisydami dedame po viena kiausini. Miltus dubenelyje sumaisome su kepimo milteliais, gvazdikeliais, cinamonu, persijojame. I sviesto ir kiausiniu mase dalimis dedame miltu, pilame kavos, gerai ismaisome. Tada sudedame dziovintus susmulkintus vaisius, sutarkuotąa žz..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys su baravykais

Nugarine supjaustome taip, kad turetume mesos laksta vyniotiniui. Mesa siek tiek pamusame mesos plaktuku, pabarstome druska, pipirais, susmulkintais svogunais ar svogunu milteliais ir suvynioje palaikome 3-4 vai. I malta mesa imusame kiausini, iberiame druskos, pipiru, isminkome. Grybus pakepame kep..

Recepto vertinimas: 0

Su daržovėmis troškinti maltiniai

Vistienos farsa sumaisome su grietinele, kiausiniu, dziuveseliais ir prieskoniais. Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose. I puoda troskinimui ipilame 1,5 stiklines pasudyto vandens, sudedame sviesta ir uzverdame. Sudedame maltinius. Tuomet smulkiai supjaustome darzoves, apkepiname jas alie..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys su baravykais II

Malta mesa sumaisome su kiausiniu, paskaniname prieskoniais, druska. Baravykus isverdame, apkepame keptuveje su sviestu. Imame 1/3 maltos mesos, dedame i vidu 2 grybus, suformuojame kepsni, ji apsukame ilga sonines juosta, prismeigiame mediniu smeigtuku. Taip paruostus kepsnius iskepame suvyniotus i..

Recepto vertinimas: 0

Skanėstai su anakardzių riešutais

Is teslai skirtu produktu uzmaisome tesla. Ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos konditeriniu svirkstu formuojame sausainius ir kepame 180 C temperaturoje apie 15 min. Atvesusius sausainelius papuosiame is citrinos sulciu ir cukraus pudros paruostu glajumi ir pabarstome konditeriniais karoliuka..

Recepto vertinimas: 0

Cinamono žvaigždutės

Sviesta issukame su kiausiniu ir cukrumi. Po truputi imaisome su prieskoniais ir riesutaissumaisytus miltus. 1 vai. tesla laikome saltai.Tuomet iskociojame 7 mm storio laksta irformuojame sausainius. Kepame 170 C temperaturos orkaiteje. Atvesusius sausainius puosiame istirpintu su pienu sokoladu, mi..

Recepto vertinimas: 3

Trijų rūšių mėsos ''zuikis'' su perlinėmis kruop.

Dubenyje sumaisome mesa, kruopas, kiausiniu plakini, dziuveselius, krakmola ir svieste pakepintus svoguno kubelius. Gauta mase paskaniname druska ir prieskoniais.Aliejumi pateptoje skardoje formuojame ''zuiki''. Ji patepame aliejumi. I skarda ipilame 1 stikline pasudyto vandens ir kepame 220 C tempe..

Recepto vertinimas: 5

Švediški mėsos kukuliai II

Svoguna smulkiai supjaustome ir apkepame. Viska sudedame i viena inda ir gerai ismaisome. Is gautos mases formuojame mazus mesos kukulius.Keptuveje ikaitiname sviesta arba margarina ir kepame po 8-10 siu kukuliu. Kepdami keptuve kartas nuo karto pakratome, kad kukuliai apkeptu is visu pusiu.Kukulius..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiauliena su moliūgais

Moliuga supjaustome nedideliais kubeliais irapkepame keptuveje su sviestu. Svoguna susmulkiname ir apkepame keptuveje su aliejumi. I malta mesa imaisome kiausini, malta ismirkyta batona, kepta svoguna, kiausiniu, prieskonius, druska, gerai isminkome.I mazos kepimo formos apacia dedame moliugo, ant j..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos šašlykas su pikantišku padažu

Kepti ant iesmo 7 minutes.PARUOSIMO BUDASMesa supjaustyti 2-3 cm storio gabaliukais, lasinius 1 cm storio gabaleliais. Nulupus svogunus supjaustyti 1/2 cm storio griezineliais. Paprikas supjaustyti 3 cm ilgio gabaleliais. Mesa ir darzoves ismaisyti su pipirais ir aliejumi. Visus padažzo komponent..

Recepto vertinimas: 4

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu

Riebioje anties krutineles puseje siek tiek ipjaukite oda (rombo formos) ir ta pacia puse kepkite ikaitintoje keptuveje tol, kol taps auksines spalvos. Tuomet ja apverskite ir viena minute pakepkite, o po to vel apverskite ir pasaukite i orkaite trims minutems. Neperkepkite, paruosta krutinele turet..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: malt