23 rezultatų ieškant "maltiniai"

Sojos maltiniai

Sojos faršą išvirti su svogūnais ir sumaišyti su išvirtais avižiniais dribsniais, pakeptais grybais, morkomis, svogūnais, kopūstais. Iš gautos masės padaryti maltinius ( jei blogai limpa įdėti krakmolo) ir kepti aliejuje, prieš tai apvoliojus juos džiuvėsiuose. ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių maltiniai

Į dar šiltą ryžių košę dėkite žalią kiaušinį, išmaišykite ir formuokite maltinukus, juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite ant įkaitinto sviesto. Tada dėkite į orkaitę ir pakaitinkite. Patiekite apipylę padažu ir grietine ..

Recepto vertinimas: 0

Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais

Į maltą kiaulieną pridėkite pipirų, druskos, įpilkite šalto sultinio arba vandens, masę išminkykite , ir darykite apvalius, suplotus maltinius. Juos iškepkite įkaitintuose riebaluose kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Natūralius maltinius paduokite su virtomis arba keptomis bul..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių maltiniai su obuoliais

Bulves sumalti, sumaisyti su tryniais, riebalais, miltais, plaktais baltymais, stambiai sutarkuotais obuoliais ir suminkyti. Is teslos daryti maltinius, apvolioti džiūvėsėliuose ir iskepti su riebalais. Patiekti su grietine. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltiniai su ryžiais

Suminkoma maltos bulvės, virti ryžiai, pakepinti svieste svogūnai, kiaušinis, miltai, mairūnas, pasūdomą. Padaromi apvalūs maltiniai ir kepami įkaitintuose riebaluose keptuvėje arba skardoje orkaitėje. Jei kepama orkaitėje, viršus patepamas plaktu kiaušiniu. Valgoma su pomidorų pada..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas riebaluose pakepintas svogūnas, kiaušinio trynys, prieskoniai, truputis sultinio, pieno ar vandens, ir masė gerai išsukama. Paskui sudedamas išplaktas kiaušinio baltymas ir daromi maltiniai (60—100 g dydžio), pavoliojami džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu pyragu. Jei mėsa liesa, pridedama pjaustytų lašinukų. Į mėsos masę įmušamas kiaušinis (baltymai išplakami atskirai), suberiami prieskoniai, pasūdoma ir labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama pienu ar grietinėle. Iš masės da..

Recepto vertinimas: 5

Žemaitiški veršienos maltiniai

Veršiena, kiauliena ir išvalytos silkės sumalamos kartu su išmirkytu ir nuspaustu pyragu, sudedamas plaktas žalias kiaušinis, prieskoniai, druska. Viskas labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama saldžia grietinėle. Daromi 70—100 g ovalūs maltiniai ir kepami riebaluose a..

Recepto vertinimas: 0

Avienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos maltiniai

Triušienos maltiniai gaminami taip pat kaip ir jautienos. Patiekiami užpilti sviestu, su karšta kruopų koše, troškintomis ar virtomis daržovėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai ir išsuktas sviestas (40 g). Viskas gerai išmaišoma, daromi nedideli maltinukai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepti dar 10—15 min palaikomi šilto..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir silkių maltiniai (Jūratės)

Išmirkytos silkės nuvalomos ir, išėmus kaulus, sumalamos kartu su bulvėmis, suberiami džiūvėsiai, įmušami kiaušiniai, sudedamas smulkintas pakepintas svogūnas, pasūdoma, įberiama maltų pipirų. Viskas išmaišoma, daromi nedideli maltiniai, pavoliojami džiūvėsiuose arba miltuose ..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų maltiniai (Jūratės)

Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir apvirinama. Atskirai išvirti ryžius. Susmulkintus svogūnus pakepinti svieste. Apvirusį kopūstą sumalti mėsmale arba sutrinti trintuvu. Į paruoštus kopūstus dedami ryžiai, pakepinti svogūnai, suberiami d..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių maltiniai

Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdomi ir užvirinami. Paskui beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluo..

Recepto vertinimas: 0

BUROKĖLIŲ MALTINIAI

Isvirti burokeliai nulupami, sumalami, sudedami i puoda su tirpintu sviestu, pasudoma, uzvirinama. Paskui beriamos manu kruopos ir maisant kaitinama, kol mase sutirstes. Is ataususios mases daromi maltiniai, pavoliojami dziuveseliuose ir kepami keptuveje ikaitintuose riebaluose. Tiekiami karsti su ..

Recepto vertinimas: 0

SORŲ MALTINIAI SU MORKOMIS

Morkas smulkiai supjaustome ir istroskiname mazame kiekyje vandens. Pertriname per sieteli. Is kruopu isverdame kose, pasutiname orkaiteje. Po to ja atvesiname, sudedame pertrintas morkas, imusame kiausini, ismaisome. Formuojame maltinukus, apvoliojame dziuvesiuose ir kepame riebaluose. Tiekiame su ..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su riešutų įdaru

Kiaulienos farsa sumaisome su batonu, su tryniu isplaktu kiausiniu, krakmolu, prieskoniais ir druska. Idarui sukapojame riesutus ir sumaisome su isplaktu baltymu. Is farso formuojame maltinius i ju vidu idedami po sauksta idaro. Maltinius sudedame i aliejumi patepta skarda, ipilame 1 stikline vanden..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su špinatų įdaru

I farsa imaisome sumalta rukyta kiaulienos nugarine, suplakta kiausini, krakmola, dziuveselius, kmynus. Paskaniname maltaisjuodaisiais pipirais ir, jei reikia, pasudome. Spinatu lapus nuplauname, nusausiname, smulkiaisupjaustome, siek tiek pasudome ir gerai sumaisome. Is farso formuojame maltinius, ..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su voveraičių padažu

Farsa sumaisome su batono riekelemis, kiausinio plakiniu, krakmolu, prieskoniais. Formuojame maltinius. Juos apvoliojame dziuveseliuose ir apkepame aliejuje. Padazui svieste apkepame kubeliais supjaustyta svoguno galvute. imaisome miltus ir po truputi grietine. Suberiame voveraites ir maltus pipirus..

Recepto vertinimas: 4

Maltiniai su ''kepurėlėmis''

Suminkome farsa su batono riekele,kiausiniu, krakmolu bei prieskoniais.Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose ir iskepame aliejuje. Iskeptus maltinius sudedame i aliejumi patepta skarda. Ant virsaus dedame voveraites, pomidoru griezinelius ir sutarkuotafermentini suri. Kepame orkaiteje, kol..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškai įdaryti maltiniai

I farsa imaisome supjaustyta ir svieste pakepinta svoguna, kiausinio plakini, krakmola, batono riekele, prieskonius ir gerai suminkome. Morkas sutarkuojame burokine trintuve ir pakepiname aliejuje su prieskoniais, druska bei cukrumi. I atvesusias morkas imaisome sutarkuota fermentini suri ir susmulk..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su kopūstais

Dubenyje farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, batono riekele ir krakmolu.Keptuveje svieste pakepiname svoguno kubelius ir kopustus. Juos paskaniname cukrumi, druska ir kmynais. Atvesusius imaisome i farsa.Farsa paskaniname kiaulienos prieskoniais ir ant aliejumi pateptos skardos formuojame maltini..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos maltiniai su majonezu

•Jautienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, majonezu, piene išmirkyta batono riekele, prieskoniais, pakepintu svogūnu ir krakmolu. Iš faršo formuojame maltinius, sudedame j aliejumi pateptą skardą. Maltinius aptepame aliejumi, j skardą įpilame 1 stiklinę vandens ir kepame 220° ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: maltiniai