8 rezultatų ieškant "maltiniams"

Bulvių ir mėsos faršo apkepas

Bulvės nuskutamos, supjaustomos plonais griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 5 min. verdamos. Mėsos faršas paruošiamas kaip maltiniams (sudedamas išmirkytas pyragas, pakepintas svogūnas, pipirai, druska, kiaušinis). Grybai išmirkomi ir išverdami nedideliame vande..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas riebaluose pakepintas svogūnas, kiaušinio trynys, prieskoniai, truputis sultinio, pieno ar vandens, ir masė gerai išsukama. Paskui sudedamas išplaktas kiaušinio baltymas ir daromi maltiniai (60—100 g dydžio), pavoliojami džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)

Bulvės nuskutamos, supjaustomos plonais griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 5 min. verdamos. Mėsos faršas paruošiamas kaip maltiniams (sudedamas išmirkytas pyragas, pakepintas svogūnas, pipirai, druska, kiaušinis). Grybai išmirkomi ir išverdami nedideliame vande..

Recepto vertinimas: 4

Maltiniai su voveraičių padažu

Farsa sumaisome su batono riekelemis, kiausinio plakiniu, krakmolu, prieskoniais. Formuojame maltinius. Juos apvoliojame dziuveseliuose ir apkepame aliejuje. Padazui svieste apkepame kubeliais supjaustyta svoguno galvute. imaisome miltus ir po truputi grietine. Suberiame voveraites ir maltus pipirus..

Recepto vertinimas: 4

Maltiniai su ''kepurėlėmis''

Suminkome farsa su batono riekele,kiausiniu, krakmolu bei prieskoniais.Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose ir iskepame aliejuje. Iskeptus maltinius sudedame i aliejumi patepta skarda. Ant virsaus dedame voveraites, pomidoru griezinelius ir sutarkuotafermentini suri. Kepame orkaiteje, kol..

Recepto vertinimas: 0

Su daržovėmis troškinti maltiniai

Vistienos farsa sumaisome su grietinele, kiausiniu, dziuveseliais ir prieskoniais. Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose. I puoda troskinimui ipilame 1,5 stiklines pasudyto vandens, sudedame sviesta ir uzverdame. Sudedame maltinius. Tuomet smulkiai supjaustome darzoves, apkepiname jas alie..

Recepto vertinimas: 0

Aluje su džiovintais vaisiais kepti maltiniai

I farsa imaisome kiausinio plakini, kubeliais supjaustyta ir svieste pakepinta svoguna, batono riekele, krakmola ir prieskonius. Is paruostos mases formuojame maltinius, sudedame i aliejumi patepta skarda. Maltiniu virsu patepame aliejumi. I skarda supilame alu ir sudedame dziovintus vaisius. Kepame..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškai įdaryti maltiniai

I farsa imaisome supjaustyta ir svieste pakepinta svoguna, kiausinio plakini, krakmola, batono riekele, prieskonius ir gerai suminkome. Morkas sutarkuojame burokine trintuve ir pakepiname aliejuje su prieskoniais, druska bei cukrumi. I atvesusias morkas imaisome sutarkuota fermentini suri ir susmulk..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: maltiniams