8 rezultatų ieškant "meksikietiska"

Meksikietiška sriuba

Svogūną susmulkinkite, morkas ir salierą nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Aliejuje apkepinkite mėsą, sudėkite supjaustytas daržoves ir maisydama kepkite 5 min. Nukoskite kukurūzus ir pupules ir perskalaukite saltu vandeniu. Sudėkite prie daržovių, įberkite ryžių ir užpilkite sult..

Recepto vertinimas: 3

Meksikietiška užkanda

Pupeles sudedame į puodą ir pašildome. Traškučius gražiai sudedame į didelį ugniai atsparų indą. Ant jų tolygiai užberiame pupeles. Ant viršaus užpilame salsos ir apibarstome sūriu. Indą dedame ant grilio grotelių ir kaitiname, kol pradeda burbuliuoti. Tiekiame iškart. Pastab..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška kaimiška dešra

Į obuolių actą įdėti pjaustytas paprikų ankštis ir užvirti. Po to puodą nuimti nuo ugnies ir uždengti dangčiu. Actą perkošti per sietelį, pertrinti paprikas kartu su visais prieskoniais, palengva pilant actą. Supjaustyti mėsą ir sumaišyti su trintomis paprikomis ir prieskoniais. ..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška žuvienė

Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Įkaitinti augalinį aliejų, jame apkepti svogūnus, bet neleisti paruduoti. File supjaustyti 1 cm storio kubeliais, apibarstyti česnakine druska ir išmaišyti. Įpilti baltojo vyno, įberti pipirų. Sriubą šildyti 5 minutes. Po to žuvies filė iši..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta meksikietiška sriuba

Mėsą išverdame ir susmulkiname, smulkiai supjaustome ir apkepame svogūnus. Pupeles, pomidorų padažą, svogūnus, mėsą, ir prieskonius (pagal skonį) supilame į vieną puodą. Panaudodami bulvių trintuvę viską sutriname ir kaitiname ant mažos ugnies. Pilame vandens (priklausomai kokio ..

Recepto vertinimas: 4

Meksikietiška kiaušinienė (Huevos ahogados) (foto)

Įkaitinkite didelę keptuvę. Žaliųjų paprikų ankštis nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite ant jos. Keletą kartų apverskite, kol odelėje iškils pūslelės. Uždenkite 20-30 min. drėgna servetėle- taip lengviau nusiims odelės. Sėklas bei pertvarėles pašalinkite ir paprikas supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles ir 1 arb. š. cukraus. Įpilkite 50 ml šilto vandens ir sumaišykite. Uždengtą pastatykite šiltai 15-20 min. Išlydykite sviestą. Kai tik mielės iškils, sudėkite šiltą, bet nekarštą sviest..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles, cukrų, įpilkite šilto pieno ir sumaišykite košę. Užbarstykite dar šiek tiek miltų ir uždengę virtuviniu rankšluosčiu pastatykite šiltai 20 min., kad iškiltų. Svogūną nulupkite i..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: meksikietiska