25 rezultatų ieškant "morka"

Troškintos stintos majoneze ,,Karotinas“

Nesmulkiai supjaustytą morką ir svogūnus pakepiname svieste. Į puodą sudedame pakepintas morkas ir svogūnus, ant jų – išdorotas, pasūdytas stintas, supilame majonezą „Karotinas“ ir truputį vandens, įdedame pipirus ir lauro lapus, troškiname atvirame puode ant mažos u..

Recepto vertinimas: 2

Troškinta jautiena su lašinukais

Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias įdėti lašinukų, morką, petražolės šaknį. Mėsą įtrinti druska ir pipirais. Tada mėsą surišti ir pakepti. Po to įdėjus duonos plutos, patroškinti. Išėmus mėsą, į padažą įpilti vanden..

Recepto vertinimas: 0

Ropinių salierų salotos

Salieras ir obuolys supjaustomi smulkiais kubeliais, morka - smulkiai sutarkuojama. Visos daržovės sumaišomos, apšlakstomos citrinos sultimis, sudedamos smulkiai supjaustytos slyvos, pasūdoma ir užpilama majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų sriuba su bulvėmis

Į verdantį mėsos sultinį sudėti pakepintus smulkiai supjaustytus svogūnus, bulves, morką. Šioms daržovėms baigiant virti, sudėti smulkiai supjaustytus špinatus, pasūdyti, parūgštinti ir dar pavirti 5 minutes. Patiekiant užpilti grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Ropinių kopūstų sriuba

Morką, petražolę, salierą, svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti riebaluose. Sudėti supjaustytus ir nuluptus pomidorus ir dar pakepinti. Nuluptus ropinius kopūstus ir bulves supjaustyti. Visas daržoves sudėti į verdantį sultinį ir virti 20 – 25 minutes. Patiekti užbalintą grieti..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių salotos su ryžiais

Morką išvirti. Virtą morką ir agurkus supjaustyti kubeliais, pomidorus - skiltelėmis. Į ryžius į berti krapų, petražolių, sukapotus riešutus, pasūdyti ir išmaišyti. Į salotinę dėti paruoštus ryžius sluoksniuojant su pasūdytu visų daržovių mišiniu. Salotas užpilti majonezu ..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis

Moliūgus, bulves ir morką supjaustyti. Nedideliame pasūdyto vandens kiekyje apvirti morką, po to sudėti bulves ir moliūgą. Virti, kol suminkštės. Išvirus užbalinti pienu ir įdėti sviesto. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su grybais

Bulves išvirti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Maišant pilti lydytą sviestą. Po to suberti miltus, sumaišyti su cukrumi, įlašinti kvapiųjų lašų. Tešlą dar kartą gerai sumaišyti ir sudėti Į paruoštą skardą. Ant viršaus užpilti gerai išplaktus kiaušinius. Kepti orkaitėje 25 ..

Recepto vertinimas: 0

Virtos kiaulių kojelės

Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu vandeniu. Užvirinti, nugraibyti atsiradusias putas ir virti 2-2,5 valandos ant mažos ugnies. Po valandos pridėti druskos, prieskonių ir prieskoninių daržovių. Išvirusias kiaulių kojeles patiekti karštas su virtais žirniais arba ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos sultinys

Nuplaukite ir sukapokite jautienos kaulus (tai galėtų padaryti ir mėsininkas). Į puodą įpilkite 2 1 salto vandens, pasūdykite ir sudėkite jautienos kaulus ir mėsą; užvirinkite. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite svogūną. Keptuvėje istirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūnus...

Recepto vertinimas: 5

Žuvienė su pankoliais

Į prikaistuvį įpilkite 2 l salto sūdyto vandens, sudėkite žuvies kaulus, užvirinkite ir virkite 15 minučių. Is sultinio isimkite kaulus. Mažais gabaliukais supjaustykite žuvies filė, apslakstykite citrinų sultimis ir palikite 15 minučių. Nuskinkite ir atidėkite pankolių lapus, gumbe..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su žuvimi

Nuvalyta, be kaulų žuvis supjaustoma gabaliukais ir 10—15 min. verdama, paskui sudedamos kubiukais supjaustytos bulvės, riebaluose apkepinti svogūnai ir morka, lauro lapelis, įberiama truputis cukraus ir druskos. Verdama 10—15 min. Prieš valgant įberiama susmulkintų petražolių ar..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su jautienos faršu

Bulvės ir porai su lapais supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai sukapojamas ir pakepinamas margarine, morka stambiai sutarkuojama. Greitpuodyje sluoksniuojama bulvės, porai, morka, faršo gumulėliai ir vėl bulvės su kitomis daržovėmis. Viršus užpilamas pakepintais svogūnais, po..

Recepto vertinimas: 0

Itališkos silkių salotos

Majonezas sumaišomas su pomidorų tyre. Silkės, morka, kiaušinis supjaustomi, sudedami žirneliai, pupelės. Viskas sumaišoma ir užpilama padažo. ..

Recepto vertinimas: 4

Liežuvautojos užkandis

Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką. Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais.Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome..

Recepto vertinimas: 5

Žuvies kukuliai

Žuvį sumalti. Svogūnus supjaustyti, sutarkuoti morką. Išmirkyti duonos riekes ir sumaišyti su žuvies faršu, svogūnu, prieskoniais. Suformuoti kukulius ir virti piene. Išvirus kukuliams įdėti tarkuotą morką, prieskonių ir dar patroškinti. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos mišrainė

Vištiena, morka, obuolys smulkiai supjaustomi. Slyvos išmirkomos ir supjaustomos ruoželiais. Viskas sumaišoma, apipilama majonezu, puošiama žalumynais. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištos kepenėlių vyniotinis, keptas folijoje (Ramunės)

Vištienos kepenėles smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su vištienos faršu. Morka sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti. Morka ir svogūną sudėti į mėsą. Įdėti druskos pagal skonį. Įberti prieskonių. Įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Sudėti džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)

Vištą supjaustykite dalimis. Morką nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite gabaliukais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną stambiai supjaustykite. 1 l vandens įkaitinkite puode. Sudėkite vištą, morką, svogūną, česnako skiltelę, citrininę melisą ir citrinos lapus. Pa..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, paruošta uruapaniškai (Cerdo estilo uruapan)

Mėsą supjaustykite 4-6 cm dydžio kubeliais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną stambiai supjaustykite. Daržoves nuplaukite. Morkas nuskuskite ir, kaip ir salierą, smulkiai supjaustykite. Užvirinkite 750 ml vandens su svogūnu, česnaku, morka, salieru ir lauro lapu. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTOS KEPENĖLIŲ VYNIOTINIS, KEPTAS FOLIJOJE

Vistienos kepeneles smulkiai supjaustyti. Sumaisyti su vistienos farsu Morka sutarkuoti su burokine tarka. Svoguna smulkiai supjaustyti. Morka ir svoguna sudeti i mesa. Ideti druskos pagal skoni. Iberti prieskoniu. Imusti kiausini. Viska gerai ismaisyti. Sudeti dziuveselius. Paliesti folija. I ja su..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti popierine servetėle, aštriu peiliu keliose vietose įpjauti kraštus, kad kepant neužsiriestų į viršų. Mėsą pasūdyti, pabarstyti pipirais, pavolioti miltuose, nupurtyti miltų perteklių ir dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Aukštoje temperat..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos file su daržovėmis ir kariu

Vistiena supjaustykite nedideliais gabaleliais, bulve - kubeliais, morka - plonais siaudeliais, svoguna susmulkinkite.Pasudytame vandenyje (galite ideti siek tiek kario prieskoniu) isvirkite susmulkinta bulve, sparagines pupeles, zirnelius ir ziedini kopusta.Keptuveje islydykite sviestąa, suberkite..

Recepto vertinimas: 4

Vištos krutineles suktinukai

Krutinele supjaustome i 4 dalis kuo ploniau ir didesniais kepsneliais. Mesa pabarstome prieskoniais. Morka sutarkuojame kuo smulkesnia tarka, svoguna smulkiai supjaustome taip pat ir petazoles.darzoves pakepiname ant sviesto 5 minutes. Pakepintas darzoves sudedame i inda su kumpiu ar saliami ir suri..

Recepto vertinimas: 4

Šprotų mišrainė

Kiaušinius, ryžius ir morką išverdame, atšaldome. Sutriname arba supjaustome šprotus, supjaustom morką, svogūnus (smulkiai),kiaušinius. Sudedam ryžius, pabarstom druska ir viską gerai išmaišom su majonezu. Skanaus :) (Rita)..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: morka