20 rezultatų ieškant "muskatu"

Lydeka su grybais

Lydeka su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 gabaliukų lydekos filė be odos 3 šaukštų džiūvėsėlių šakelės petražolių arba mairūnų 300 g pievagrybių 3–4 šaukštų sviesto 2 kiaušinių baltymų pusės citrinos sulčių druskos, pipirų Bulvių košei: 400 g bulvių 300 g ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba su mėsos kukuliais

Daržovių sriuba su mėsos kukuliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g salierų lapelių 50 g petražolių lapelių 1 svogūnas 3 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų 1 l pieno 125 g maltos mėsos 1 kiaušinis 2 šaukštai džiūvėsėlių 4 šaukštai pjaustytų petražolių žiupsnelis mus..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukai tešloje

Viščiukai tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 viščiukai, druskos, citrinos sulčių, 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, aliejus, 1,5 stiklinės miltų, riebalų, muskato riešuto, petražolės lapelių. Gaminimas: Viščiukus perpjauti pusiau, įtrinti druska, citrinos sultimis. Tada supjau..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..

Recepto vertinimas: 4

Morkų pyragas

Morkų pyragasIngridientai: 250g miltų 200 g cukraus nepilna stiklinė aliejaus 3 kiaušiniai 2 šaukšteliai cinamono 2 šaukšteliai kepimo miltelių 1 šaukštelis tarkuotų muskato riešutų 2 stiklinės tarkuotų morkų 1/2 stiklinės razinų Pagaminimo būdas: Miltus išmaiš..

Recepto vertinimas: 4

Žuvis su apelsinais

Žuvis su apelsinais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g menkės filė, 6 apelsinų griežinėliai, 2 šaukštai apelsinų sulčių, šaukštelis tarkuotos apelsino žievės, aliejaus, kapotų migdolų, druskos, pipirų muskato. Gaminimas: Supjaustytą filė sudėti į keptuvę, ant kiekvieno gab..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..

Recepto vertinimas: 4

Maltinukai su porais ir grybais

Maltinukai su porais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,4 šaukštai maltų džiūvėsių, 2,0,5 stiklinės vandens, kiaušinis, 3,0,5 šaukštelio druskos, ketvirtis šaukštelio baltųjų pipirų, muskatų riešutų, nedidelis svogūnas, 4,400 g maltos mėsos, 5,150 g šviež..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su brokoliais

Lašiša su brokoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 lašišos pjausniai (po 140 g.), 2.1 kg brokolių, svogūnas, citrina, 3.1 šaukštas sviesto, 4.100 ml tirpaus daržovių sultinio, 5.1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių, 6.125 g grietinės, žiupsnelis cukraus, druskos, pipirų, mu..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų sriuba

Žiedinių kopūstų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g žiedinių kopūstų, 1 svogūno, 30 g sviesto, 20 g miltų, 100 g baltojo vyno, 0,75 litro sultinio, 1 šaukštelio citrinos sulčių, 100 g pieno, 2 šaukštų grietinėlės, 100 g tepamo sūrio su krapais, baltųjų pipirų,..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiški pusryčiai

Kaimiški pusryčiaiIngridientai:750 g bulvių 3 svogūnai 200 g rūkytos kiaulienos šoninės 30 g sviesto 3 kiaušinai 3 šaukštai pieno paprikos tarkuoto muskato 2 šaukštai šviežių česnakų laiškų druskos pipirųGaminimasŠvariai nupl..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių sriuba

Dilgėlių sriubaIngridientai:1 litras mėsos sultinio arba vandens, 500 g dilgėlių, 150 g rūgštynių, 1 morka, 1 petražolės šaknis, 2 svogūnai, žalių svogūnų laiškų, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai sviesto, 50 g grietinės, žalumynų, 2 kiaušiniai, laurų lapų, pipirų ži..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su špinatais

Omletas su špinataisIngridientai:350 g špinatų, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 1 svogūnas, 6 kiaušiniai, 2 šaukštai tarkuoto parmezano, 1/2 arbatinio šaukštelio maltų muskatų, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Špinatus nuplauname ir 6-8 min. paverdame nedideliame vandens kiekyje. N..

Recepto vertinimas: 4

Kalakuto krūtinėlė su Bešamelio padažu

Kalakuto krūtinėlė su Bešamelio padažuIngridientai:500-600 g kalakutų krūtinėlės, 50 g miltų, druskos, maltų pipirų, 125 g sviesto, 25 g apelsinų likerio (arba 2 šaukštus apelsinų sulčių sumaišome su trupučiu brendžio), 1/2 l. pieno, tarkuotų muskatų, 50 g tarkuoto fer..

Recepto vertinimas: 3

Žiedinių kopūstų sriuba

Žiedinių kopūstų sriubaIngridientai:1 žiedinis kopūstas, 1l sultinio arba vandens, 40-50g sviesto, maltų muskatų, 6-8 šaukštai fermentinio sūrio, druskos, cukraus, žalumynų (petražolių, krapų). Gaminimas Žiedinius kopūstus išskirstome žiedynėliais, nuplauname, nuvarviname ir pa..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių ir veršienos blyneliai

Ryžių ir veršienos blyneliaiIngridientai:150 g virtų ryžių, 80 g maltos veršienos, 2 kiaušiniai, 1 šaukštelis kmynų, pipirų, muskatų, druskos, miltų blynams pavolioti. Padažui: 50 g grietinėlės, 1 šaukštelis sojos padažo, 1 šaukštas smulkintu petražolių, aliejaus k..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos sriuba

Kalakutienos sriubaIngridientai:200g. kalakutienos krūtinėlės, 1,5l. vištienos arba mėsos buljono, saliero gumbas, 2 svogūnai, 200g. briuselio kopūstų, 100g. sviesto, 300g. šaldytų žirnelių, 200g. makaronų, žalių svogūnų laiškų, maltų muskatų, maltų juodųjų pipirų, malto kar..

Recepto vertinimas: 0

Trinta morkų sriuba

Trinta morkų sriubaIngridientai:0,5kg. morkų, 1l. vištienos sultinio, 2 svogūnai, 50 g. sviesto, 1 laurų lapas, 1 šaukštas citrinų sulčių, maltų muskatų, 250ml. grietinėlės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Morkas nuplauname, nuskutame, supjaustome griežinėliais ir 10min. verdame v..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai (Canneloni) su varškės įdaru

Makaronai (Canneloni) su varškės įdaruIngridientai:1 pakelis lakštinių makaronų (Cannelonni - didelio skersmens makaronų vamzdeliai), 400 g. varškės, 3 šaukštai žalumynų mišinio (petražolių, krapų, baziliko, peletrūno ir kt.), 1 nedidelis svogūnas, maltų pipirų, maltų muskatų,..

Recepto vertinimas: 3

Lazanija

LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: muskatu