15 rezultatų ieškant "nepilna"

Žuvies spurgos

Žuvį nulupame, išimame kaulus, smulkiai supjaustome. Iš virtų sugrūstų bulvių, kiaušinių, kefyro, kepimo miltelių, prieskonių, petražolių ir miltų užminkome tešlą. Į tešlą sudedame žuvį, sumaišome ir šlapiomis rankomis formuojame spurgas. Jas verdame gerai įkaitintuose rie..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su česnaku

Bulves ir salierą supjaustykite, išvirkite pasūdytame vandenyje ir sutrinkite, sudėkite su druska ir kmynais ištrintą česnaką ir kelias minutes pavirkite. Paskui sudėkite su pienu sumaišytą trynį, sviestą ir žalumynus. Duoną supjaustykite šiaudeliais ir dėkite į kiekvieną lėkšt..

Recepto vertinimas: 0

Morkų pyragas

Puodelyje išlydikite riebalus ir ataušinkite. Migdolus išmaišykite su dviem kiaušiniais. Persijokite miltų ir kepimo miltelių mišinį. Į migdolų-kiaušinių masę suberkite cukrų, miltus ir druską. Tešlą stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiaušin..

Recepto vertinimas: 4

Picos pagrindas / padas (plonapadė)

Mieles sumaišyti su 1 arbatiniu šaukšteliu cukraus, po to užpilti šiltu pienu. Kiaušinį išplakti su 2 arbatiniais šaukšteliais cukraus ir 2 arbatiniais šaukšteliais druskos. Supilti mieles į kiaušinį, išplakti ir idėti 4 šaukštus aliejaus, viska išmaišyti ir sudėti m..

Recepto vertinimas: 4

Pievagrybiais įdarytas karpis

Išdarinėta žuvis nuplaunama ir, įtrynus druska palaikoma 30 minučių. Įdarui nuplauti pievagrybiai smulkiai supjaustomi, pakepinami margarine ir ataušinami. Du tryniai ištrinami, sumaišomi su piene išmirkyta ir nuspausta bandele, grybais, susmulkintais petražolių lapeliais, citrinpipiri..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių pyragas 3

Kepimo skardą išbarstyti džiuvesėliais. Į ją supjausstyti grežinėliais ar skiltelėmis luptus obuolius, viską lengvai apibarstyti cinamono milteliais. Į tešlos mikserį imušti kiaušinius, sudėti cukrų ir gerai išsukti, kad putotų.Įberti vanilinį cukrų.Su citrina užgesinti nepil..

Recepto vertinimas: 5

Pyragėliai su džiovintais vaisiais

Iš tešlai skirtų produktų paruošti sluoksniuotą tešlą. 2 val. ją laikome šaltai. Iškočioti 4 mm storio tešlos lakštą. Supjaustyti jį kvadratais (10x10). Įdarui džiovintas kriaušes pavirti nedideliame kiekyje vandens. Atšaldytas kriaušes ir razinas sumalti mėsmale, sum..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Širšių medus"

Į likusius ingredientus maišant dalimis supilti cukraus pudrą. ..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladinis plokštainis

Į indą sudėti sviestą, suberti cukrų, kakavą, įpilti vandens ir virti ant mažos ugnies. Kai masė užvirs, nukelti nuo ugnies ir suberti pieno miltelius, visą laiką maišyti. Tada sudėti maltus sausainius, riešutus, razinas, migdolus, išmaišyti ir supilti į stačiakampę kepimo form..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Fedora"

I etapas: Baltymus standžiai išplakti su cukrumi, suberti išlukštentus ir sumaltus migdolus ar kokosų drožles. Išmaišyti ir supilti į didelę tortinę. II etapas: Sviestą ir margariną ištrinti su tryniais. Iš vandens, cukraus, šokolado ir kakavos išvirti sirupą, atauši..

Recepto vertinimas: 0

Romėniškos salotos su silke

Pomidorus, grybus, silkę ir svogūnus supjaustykite nedideliais kubeliais. Majonezą sumaišyti su aliejumi, varške ir žuvies pieniais. Viską gerai išmaišykite ir patiekite ant stalo. ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su vyšniomis

Kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Manų kruopas užpilkite pienu ir 20 min. leiskite išbrinkti. Kiaušinius sumaišykite su varške, manų kruopomis, kepimo milteliais. Vyšnias nusausinkite, apvoliokite miltuose ir atsargiai jmaišykite į varškės masę. Ją sukr..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai virti riestainiai (Jūratės)

Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpinti riebalai ir visi kiti ingredientai. Gerai išminkoma ir pastatoma šiltais, kad pakiltų. Pakilusi tešla suminkoma, jei per minkšta, dedama dar miltų ir dar kartą pakildinama. Iš pakilusios tešlos daromi piršto storum..

Recepto vertinimas: 0

TIKRAS PAUKŠČIŲ PIENAS

Trynius suplakti su 1 stikline cukraus. Inda su suplaktais tryniais ideti i didesni inda su vandeniu ir uzdeti ant ugnies. I trynius sudeti miltus ir piena, maisant virti tol, kol pasidarys tirsta mase. Truputi atausinus idedama sviesto, vanilino, gerai ismaisoma.Kol triniu mase austa, suplakami bal..

Recepto vertinimas: 3

Aukštaitiški virtiniai

Is teslai skirtu produktu paruosiame tesla ir iskociojame is jos laksta. Idarui bulviu kose sumaisome su aguonomis ir druska. Ties teslos laksto krastu dedame po sauksteli idaro, uzlenkiame teslos krasta ir formuojame virtinius. Virtinius verdame pasudytame vandenyje. Patiekiame su grietine arba spi..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: nepilna