25 rezultatų ieškant "pagrindo"

Pica Niam-niam

Iš vandens ir “Malsena” mišinio picai paruošiama tešla picos pagrindui. Gauta tešla iškočiojama ir ištepama aliejaus – pomidorų padažo mišiniu. Ant picos pagrindo pagal kepančiojo nuožiūrą dedami riekelėmis pjaustyta: dešra, grybai, pomidoras, paprika, svogūnas. Ant viršaus u..

Recepto vertinimas: 4

Pica su daržovėmis

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą. Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Ant ..

Recepto vertinimas: 0

Jogurtinis tortas su braškėmis

Su šakute sutrynti braškes ir maišyti tol kol pasidarys vienalytė masė, įdėti cukrų ir dalį apelsinų sulčių ir kaitinti kol užvirs. Nuimti nuo ugnies ir leisti masei atvėsti. Į likusias apelsinų sultis supilti želatiną, maišyti, turėtų ištirpti. Ištirpusią želatiną ma..

Recepto vertinimas: 3

Mano pica

Įkaitinkite orkaitę iki 220 . Į miltus nuolat maišydami supilkite pieną ir įmuškite kiaušinių. Pagardinkite druska ir pipirais. Skardą ištepkite 1 šaukštu aliejaus, supilkite tešlą ir kepkite 10 minučių. Tuo metu supjaustykite svogūnus ir česnakus, sumaišykite juos su likusiu a..

Recepto vertinimas: 1

Pica "Mozaika"

Iš miltų, vandens ir druskos paruošti kočiojąmą tešlą, iškočioti. 2 šaukštus majonezo, 2 šaukštus pomidorų padažo ir 1 šaukštą aliejaus suplakti ir užtepti ant iškočioto pagrindo. Sudėlioti rietutėmis pjautytą šoninę, pievagrybius, agurkėlius, papriką, pabarstyti tarkuo..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su kondensuotu pienu

Sausainius susmulkiname smulkintuvu. Išlydome sviestą, jį sumaišome su trupiniais ir suspaudžiame į apvalią kepimo formą. Maišytuvu sumaišome varškę, kondensuotą pieną ir citrinų sultis. Visa tai sumaišome su atskirai išplaktais kaušiniais. Ant pagrindo dedame vyšnias (nebū..

Recepto vertinimas: 3

TORTAS SU BANANAIS IR ABRIKOSAIS

Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ant minkymo lentos ir viduryje padarykite duobutę. Į ją berkite cukrų, druską, įmuškite vieną kiaušinį ir su dalimi miltų suminkykite minkštą tešlą. Užberkite gabaliukais sukapotą sviestą, apžerkite likusiais miltais ir viską m..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su aguonomis

Miltus suberti į dubenį, sudėti sviestą, 80 g cukraus, druskos ir 2 trynius. Užmaišyti tešlą ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Obuolius nulupti, supjaustyti ketvertukais ir išvalyti sėklytes. Iškočioti 2/3 tešlos ir iškloti ja tortinės formos dugną. Iš likusios tešlos su..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis Rikotos (Ricotta) sūrio pyragas su mėlynėmis

Pagrindas: Į indą sudedame trupinius, margariną ir cukrų. Išplakame kiaušinio baltymą iki standumo ir maišydami supilame į trupinių mikstūrą. Paruoštą masę dedame į 25 cm skersmens kepimo formą ir tolygiai paskirstome. Kepame 190 laipsnių karštumo orkaitėje 7-10 minučių. Pali..

Recepto vertinimas: 4

Baltojo šokolado kremas su avietėmis

Išklokite 20 cm skersmens keptuvą vaškuotu popieriumi. Dideliame dubenyje sumaišykite sausainius, sviestą ir cinamono miltelius. Sukrėskite mišinį į paruoštą keptuvą, išlygindami jį šaukšto apatine puse. Kol ruošite įdarą, atvėsinkite šaldytuve. Ištirpinkite šokoladą prikai..

Recepto vertinimas: 0

Obuolinis varškės pyragas

Skardą išklokite kepimo popieriumi. Pašildykite sviestą ir iki vientisos masės išmaišykite su šokolado skonio cukraus milteliais. Į šokolado masę įmaišykite kukurūzų dribsnių ir kokoso drožlių. Iškrėskite masę ant paruoštos kepimo skardos. Palikite, kol sukietės. Nulupkite i..

Recepto vertinimas: 0

Bezė pyragas su braškėmis

Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Įmaišyti cukrų. Šaltą sviestą supjaustyti gabalėliais ir paskirstyti tarp miltų. Sviestą kapoti peiliu. Įdėti 2 trynius, įberti druskos, supilti romą, grietinę arba vyną. Viską atsargiai išmaišyti šakute. Šaltomis rankomis greitai..

Recepto vertinimas: 4

Varškės tortas su džiūvėsėliais, braškėmis ir citrinų želė

Džiūvėsėlius suvynioti į audinį ir smulkiai sutrinti kočėlu. Trupinius suminkyti su sviestu ir cukrumi. Džiūvėsėlių masę tolygiai paskirstyti ant riebalais ištepto torto formos dugno. Želė miltelius išmaišyti su 125 ml vandens, 10 min. brinkinti, paskui pakaitinti (bet neuž..

Recepto vertinimas: 3

Jogurto ir želė tortas su braškėmis

Torto pagrindui džiūvėsėlius suminkyti su margarinu bei 2 šaukštais cukraus. Masė paskirstyti ant riebalais ištepto torto formos dugno, gerai prispausti ir pastatyti šaltai. Įdarui želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje, nusunkti ir ištirpinti. Jogurtą sumaišyti su šaukštu c..

Recepto vertinimas: 2

Marinuotų porų salotos

Nupjaukite porams šaknis ir višūnes. Perpjaukite išilgai pusiau, tik nepjaukite prie šaknies pagrindo. Kruopščiai nuplaukite. Padalykite į du pundelius; suriškite juos abiejuose galuose. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ant mažos ugnies 15-25 minutes. Kai porai bus minkšti..

Recepto vertinimas: 0

Vidutinio kietumo mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g cukraus ir pilti drungną pieną. Atsargiai išmaišyti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 min. laikyti šiltoje, be skersvėjų vietoje. Pavir..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuota mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 gramų cukraus ir pilti šaltą pieną. Atsargiai išmaišyti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 minučių laikyti vėsioje, be skersvėjų vi..

Recepto vertinimas: 2

Paprasta sluoksniuota tešla

Šaltą sviestą supjaustyti labai plonai ir dėti į 50 g miltų. Viską trumpai paminkyti rankomis, suformuoti keturkampį, suvynioti į pergamentinė popierių ir padėti šaltai. Likusius miltus persijoti ant stalo ar lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį suberti druską, s..

Recepto vertinimas: 3

Vyniotinių tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 5

Tortas su pistacijomis ir ananasų kremu

Trapiai tešlai skirtus miltus su krakmolu ir cukrumi sudėti į dubenėlį, įdėti trynį ir minkštą sviestą arba margariną. Tešlą suplakti elektriniu maišikliu ir pastatyti šaltai. Orkaitę įkaitinti iki 200-225°C temperatūros. Iškočioti tarp dviejų polietileno plėvelės sluoksni..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su grietine

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Varškės vyniotinis

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba..

Recepto vertinimas: 5

Bezė tortas su persikais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Po truputį suberti 130 g cukraus, sudėti trynius bei įpilti 2 šaukštus vandens. Viską išplakti iki purumo. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir ..

Recepto vertinimas: 4

Morenginis kavos pyragas

pirmiausia pasiruošiame morenginę masę - išplakame baltymus su cukraus pudra. Kad gautųsi gera tiršta bezė, reikia šviežių kiaušinių baltymų. Kad išsiplaktų lengvai, įberkite žiupsnelį druskos ir plakite baltymus, kol pradės atsirasti putos, po to po truputį ebrkite cukraus pudr..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: pagrindo