25 rezultatų ieškant "pakeliai"

Tortas „Kalėdinė eglutė

Iš papločiui skirtų produktų paruošiame trapią tešlą, iškočiojame lakštą ir iškepame 170 C temperatūros orkaitėje. Iš biskvitiniams lakštams skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą ir iškepame 2 lakštus 180 C temperatūros orkaitėje. Trapios tešlos paplotį aptepame..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Gėlytė"

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą. Iškepame biskvitą, jį atvėsiname ir padalijame į du lakštus. Vieną įklojame į tortinės formos dugną ir užpilame žalią sluoksnį. Kai jis sustingsta, užpilame rožinį sluoksnį ir uždedame viršutinį biskvito sluoksn..

Recepto vertinimas: 0

Ypatingasis obuolių tortas

Paruošti marcipanų masę: sausoje keptuvėje pakepintus migdolus sumalti kavamale. Iš cukraus, vandens ir acto išvirti sirupą. Truputį atvėsinti ir maišant suberti migdolus, supilti citrinų sultis. Iš truputį atšilusios tešlos iškočioti 3 lakštus. Vieną apibarstyti cukraus pudra, ..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos

Išplakt kiaušinius su majonezu ,su cukrum su druska ir su vanilinu.Išplakti .........Kai išplaki sumaišai su varške o paskui sumaišyti kepimo miltelius su miltais padaryti tesla,susukti i mazus rutuliukus galima padaryti nedidele maža skilutę viduryje ,ir virti karštame aliejuje .........

Recepto vertinimas: 4

Citrininis tortas

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir sukame su puse kiekio cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus, kol masė tampa puri, balta ir vienalytė. 2. Baltymus plakame su likusiu cukrumi, kol masė tampa standi, ir iš lėto sumaišome su tryniais. 3. Miltus išmaišome su krakmolu. P..

Recepto vertinimas: 0

Medaus ir mėtų kokteilis

Užplikyti mėtas ir arbatą. Po 10 min. perkošti. Sudėti medų ir supliti klevų sirupą. Šaltomis dienomis galima gerti karštą, o per karščius - atšaldytą. ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių ir želė desertas

Paruošti želė, grietinę išplakti su vaniliniu cukrumi. Išmaišyti su stingstančia želė, išpilstyti į indelius, kuriuose pridėta vaisių. Desertą puošti vaisių želė gabalėliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Serbentais įdarytos kriaušės

Kriaušes atsargiai nuplaukite, nusausinkite, viršūnėles ties koteliais nupjaukite. Peiliu atsargiai išskobkite minkštimą. Pašalinę sėklalizdžius, minkštimą susmulkinkite ie sukrėskite į plakimo indą. Suberkite vanilinį cukrų, supilkite citrinos sultis ir suplakite vientisą masę..

Recepto vertinimas: 0

Saldainiai „Paukščių pienas“ (Jūratės)

Želatiną ištirpinti vandenyje (vandens reikia per pus mažiau, nei rašoma ant pakelio). Pieną su miltiniu cukrumi gerai išplakti. Kai želatina pradės stingti, ją maišant pilti į išplaktą pieno ir cukraus masę. Sustingusią masę supjaustyti mažais kubeliais. ..

Recepto vertinimas: 3

Tinginys (kitaip) (Dianos)

Sulaužyti sausainius. Ant mažos ugnies užkaisti pieną, jam užvirus supilti cukrų ir ištirpinti kitame inde ištirpinti sviestą, įberti miltų, išmaišyti ir pavirinti. Šią masę supilti į pieną su ištirpintu cukrumi, maišant berti kakavą (kol gausis šokoladinės spalvos). Gau..

Recepto vertinimas: 5

Šaltas bananų tortas (Justės) (foto)

Karamelizuoti kondensuotą pieną: beveik dvi valandas pavirinti skardinę kondensuoto pieno, kad jis sutirštėtų ir parustų. Pavirinus atvėsinti. Sausainius sutrupinti, užpilti lydytu sviestu ir išmaišyti, tuomet apšlakstyti pusės citrinos sultimis ir vėl išmaišyti. Trupinius sud..

Recepto vertinimas: 3

BARANKYTĖS

Pasildyti piena, jame uzmerkti traskucius ir palikti 10-15 min. (kol traskuciai suminkstes, bet neistys).Kepimo skarda istepti aliejumi. Ant jos deti isbrinkusius traskucius. I kiekvieno traskucio viduri deti po sauksteli farso, ant virsaus po truputeli kecupo. Uzbarstyti suriu. Kepti apie 10 min. (..

Recepto vertinimas: 0

BANANŲ DESERTAS

Margarina istrinti su tryniu ir cukrumi, supilti (puseje vandens istirpdyta) stingti pradejusia zele ir ismaisyti su 4 grustais bananais. Paruosta mase ispilti i tortine, isklota sausainiais ir ideti i saldytuva. Istirpdyti (puseje vandens) bananu zele, ja ispilti ant sustingusios mases, papuosti pj..

Recepto vertinimas: 0

DESERTAS "NEFRETETE"

Sviezius arba konservuotus vaisius supjaustyti ivairiomis formomis, pabarstyti dziovintais vaisiais ir uzpilti zele (ruosti pagal recepta, nurodyta ant pakelio). Jeigu konservuotu vaisiu yra daug, ruosiant zele, maziau pilti vandens. Palikti, kad sustingtu. Pries patiekiant, inda trumpam ikisti i ka..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS "ANGELIUKAS"

Maisytuvu isplakti kiausinius, cukru, grietine ir krakmola. Miltus su amoniaku ir smulkiai sukapotu margarinu sudeti i isplakta mase. Is teslos iskepti 4 vienodus plonus blynelius. Kremui skirtus kiausinius isplakti su grietine, miltais ir vaniliniu cukrumi. Ant silpnos ugnies puodelyje uzvirinti pi..

Recepto vertinimas: 5

ŠAKOTIS II

Vanilini cukru suberti i cukru. Sviesta ir cukru istrinti iki vientisos mases nuolat pridedant po 1-2 kiausinius, kol sudesite visus kiausinius. Tada sudeti miltus ir supilti grietine. Viska labai gerai ismaisome iki vientisos mases. Kepti specialiame peciuje...

Recepto vertinimas: 0

Arbata su džiovintais obuoliais

Uzverdame vandeni ir puode juo uzplikome arbatzoles. Suberiame cinamona ir obuoliu cipsus. Sumaisome. Paliekame 5 min. stoveti. Tuomet istirpiname medu ir supilame citrinos sultis...

Recepto vertinimas: 0

Tortas Kalėdinė eglutė

Iš papločiui skuuuuuuuuuirtų produktų paruošiame trapią tešlą, iškočiojame lakštą ir iškeeeeeeeeeeeeeeeeepame 170 C temperatūros orkaitėje. Iš biskvitiniams lakštams skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą ir iškepame 2 lakštus 180 C temperatūros orkaitėje. Trapios te..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai sausainių bokšteliai

Kremui varske pertriname per tinkleli ir sumaisome su issuktu sviestu, suplakta grietinele, cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinos zievele bei sultimis ir sukapotais riesutais.Sausainius pamirkome piene. Boksteliui imame po 5 sausainius ir pertepame kremu. Nakciai paliekame saltai.Boksteliu šsonus ap..

Recepto vertinimas: 1

Skumbrė su daržovėmis ir ryžiais

Zuvi supjaustome i 4-5 dalis, pabarstome prieskoniais, druska, palaikome apie 1 vai.Darzoves smulkiai supjaustome ir pakepame keleta minuciu keptuveje su aliejumi, pabarstome druska. Po to i ta pacia keptuve idedame zuvi ir ant mazos ugnies apkepame. Sudedame virius ryzius, aplaistome grietinele ir ..

Recepto vertinimas: 0

Torčiukas

Varske, pakeli sviesto, stikline cukraus sumalti mesmale. Sausainius isdelioti trimis sluoksniais tokiu budu: viena eile sausainiu, kita-mases.Glajus: Maisant kaitinti kakava, sviesta, cukru ir piena, po to uzpilti ant torciuko. Palikti vesioje vietoje kad atsaltu... (Ramune)..

Recepto vertinimas: 0

Skumbrė su daržovėmis ir ryžiais

Zuvi supjaustome i 4-5 dalis, pabarstome prieskoniais, druska, palaikome apie 1 vai.Darzoves smulkiai supjaustome ir pakepame keleta minuciu keptuveje su aliejumi, pabarstome druska. Po to i ta pacia keptuve idedame zuvi ir ant mazos ugnies apkepame. Sudedame virius ryzius, aplaistome grietinele ir ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos krūtinėlė su ryžiais

Išvirkite ryžius.Griežinėliais supjaustykit svogūnus ir uždėkite kepti ant labai mažo kiekio aliejaus, papipirinkite ir truputėli padruskinkite. Šiaudeliais susipjaustykite paprikas ir suberkite toliau kepti su svogūnais.Po į 5min. į tą pačią keptuvę suberkite kubeliais supjaustytą..

Recepto vertinimas: 3

Vaniliniai bučinukai

Iš tešlai skirtų produktų užmaišome tešlą. Jospripildome konditerinį švirkštą ir ant kepimopopieriumi išklotos skardos formuojame apvalius sausainėlius.Kepame 180 C temperatūros orkaitėje.Glajui baltymą suplakame su cukraus pudra irburokėlių sultimis. Atvėsusius sausainėliuspert..

Recepto vertinimas: 0

Varškės desertas su kivių padažu

Varškę permalame mėsmale arba pertriname per tinklelį. Į ją dedame cukraus, plaktos grietinėlės, išmaišome ir padaliname į 2 dalis.Į vieną varškės dalį įmaišome šokolado ir 10 g išbrinkintos ir ištirpintos želatinos. Gerai išmaišome ir supilame į indelį, kad varškės masė..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pakeliai